Ασπρόμαυρος τυφώνας στη Λεωφόρο!

Τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ με το εμφατικό 0-3 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού ...
Ασπρόμαυρος τυφώνας στη Λεωφόρο!

Ήταν ένα από τα παιχνίδια που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτογράψεις και από ποια σκοπιά να το εξετάσεις.. Ωστόσο, θα ξεκινήσουμε με το αγωνιστικό.

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι λοιπόν, τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το ήδη ευρύ σκορ. Και πως να μην είναι αυτό αλήθεια τη στιγμή που εκτός από τα τρία γκολ ο Δικέφαλος είχε και δύο δοκάρια, ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επέτρεψε μόλις μία τελική στο τέρμα του Κοτάρσκι;

Με τους πάντες να κάνουν λοιπόν εκπληκτική εμφάνιση και με μπροστάρη τον μαγικό Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον αντίπαλό του πολύ εύκολα και πλησίασε στους έξι βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας. Πέραν του Κωνσταντέλια όμως, ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στην συνολική αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, η οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της ομάδας.

Περνώντας στα εξωαγωνιστικά, θα αναφερθούμε πρωτίστως στις ανοησίες που ακούστηκαν στην Ελληνική τηλεόραση περί του ορισμού του Λευκορώσου διαιτητή. Όλοι αυτοί λοιπόν που αποκαλούν κομπλεξικούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μεγάλωσαν με την καραμέλα «κάντε ομάδα να κερδίζετε και την διαιτησία» αποδεικνύουν περίτρανα ποιος είναι ο πραγματικός κομπλεξικός της υπόθεσης. Αντί λοιπόν να ακούμε τέτοιου είδους γελοιότητες, ας δούμε την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως η χθεσινή διαιτησία ήταν τραγική. Όχι επειδή ο ρέφερι είναι σύμμαχος της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία (τί γράφουμε Θεέ μου), αλλά πρώτον επειδή έκλεισε τα μάτια και στο χέρι του Σένκεφελντ που αν γινόταν στην Τούμπα ακόμα θα διαβάζαμε για τη σφαγή του Παναθηναϊκού, αλλά και επειδή χάρισε τρεις φορές την απευθείας κόκκινη κάρτα σε εγκληματικά μαρκαρίσματα δύο φορές πάνω στον Κωνσταντέλια και μία πάνω στον Μπίσεσβαρ, ενώ ταυτόχρονα μάλλον είχε πέσει μαύρο στο VAR.

Ακόμη λοιπόν και σε αυτές τις τραγικές διαιτητικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε και έστειλε το μήνυμα για άλλη μια φορά, για να το ακούσουν όλοι και είναι το εξής:

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

Υ.Γ: ΟΕΕΕΕ...ΟΕ ΟΕΕΕΕ...ΟΕ ΟΕΕΕ, ΟΕ ΟΕ ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...