Το (άσπρο)μαύρο του το χάλι ...

Ένας θλιβερός ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα μετά από χρόνια από την ΑΕΚ με 2-0 στην ΟΠΑΠ arena ...
Το (άσπρο)μαύρο του το χάλι ...

Όλοι ξέραμε από την αρχή πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ένας ΠΑΟΚ που είναι φέτος προβληματικός και χτυπημένος από τις πάρα πολλές απουσίες του, έπρεπε να κάνει υπέρβαση για να πετύχει κάτι σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αντί να δούμε κάποιου είδους υπέρβαση ωστόσο, είδαμε μια παρωδία. Μία ομάδα φοβική, εγκλωβισμένη στην αδυναμία της να παράξει ποδόσφαιρο που απείλησε δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Μια ομάδα με τόσο εμφανή έλλειψη ποιότητας που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω, τότε που ο ΠΑΟΚ δεν περνούσε το κέντρο σε τέτοια παιχνίδια, όπως έγινε και χθες.

Η ήττα ήταν δίκαιη χθες και ο ΠΑΟΚ τόσο κακός που δεν μπορεί καν να μιλήσει για τον ανεκδιήγητο διαιτητή που άφησε ατιμώρητο το "ξύλο" των παικτών της ΑΕΚ.

Και ας περάσουμε στα σημαντικά.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω με ποια λογική στήθηκε έτσι η φετινή ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως επενδύθηκαν χρήματα σε παίκτες ανήμπορους και λίγους, ανέτοιμους είτε σωματικά είτε πνευματικά.

Αδυνατώ να πιστέψω πως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει ξεπέσει τόσο ποιοτικά. Κάντε το 3χ3, δουλέψτε στην διακοπή και κάντε ό,τι μπορείτε για να πάρετε 2-3 παίκτες που να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων.

Γιατί αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...