Το δις εξαμαρτείν ...

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη...
Το δις εξαμαρτείν ...

Τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή έμεινε ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του κόντρα στον ΟΦΗ με το γκολ που δέχθηκε στο 12ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο Ηράκλειο, ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με το γνωστό του 4-2-3-1 με μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία τον Ζίβκοβιτς στα αριστερά αντί του Μπίσεσβαρ σε μία θέση που πραγματικά ο ΠΑΟΚ πονάει.

Κι αν το ματς για τον Δικέφαλο ξεκίνησε εκπληκτικά, δεν άργησαν να φανερωθούν οι γνωστές παθογένειες της φετινής ομάδα με πρώτη και καλύτερη την ανικανότητα να καθαρίζει παιχνίδια και να σκοράρει πάνω από μία φορά.

Κι αν τις προηγούμενες φορές , ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει και με χειρότερες από την χθεσινή εμφανίσεις, ήρθε η ισοφάριση στο τέλος για να δείξει ότι το.. πολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ωστόσο προχθές, δεν έλειψε η ποιότητα. Έλειψε το καθαρό μυαλό και η ανικανότητα να γίνουν τα βασικά μπροστά από το τέρμα και μάλιστα από τα πλέον βαριά συμβόλαια της ομάδας, γεγονός που πρέπει να προβληματίσεις τους πάντες.

Με έναν Ολιβέιρα βαρύ και ασήκωτο να χάνει το άχαστο, με έναν Ζίφκοβιτς αόρατο και με μόνιμα κακές επιλογές και με παίκτες που δεν μπορούν να σημαδέψουν γωνία από τα τρία μέτρα ή σημαδεύουν συμπαίκτες πάνω στη γραμμή της αντίπαλης εστίας, δεν μπορεί να γίνει δουλειά.

Η μπάλα λοιπόν προχθές τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για την παρατεταμένη τάση του να παίζει με την φωτιά. Ας ελπίσουμε μαζί με την βελτίωση της εικόνας της ομάδας, να έρθει και η βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων, διότι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και χωρίς γκολ νίκες δεν έρχονται.

Υ.Γ: Ποιο ήταν το τελευταίο ματς που κρατήθηκαν δώδεκα λεπτά καθυστερήσεων;

Υ.Γ1: Ο βοηθός που ανακάλυψε offside στο γκολ του Νάρεϊ ελπίζουμε να μην ξαναορισθεί σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ήταν λάθος, ήταν αιτία διακοπής της διαιτησίας.

Πηγή εικόνας: paokfc.gr

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...