Σκόρπισε ελπίδα παρά τις αυτοκτονικές τάσεις!

Παίζοντας για πρώτη φορά μετά από καιρό καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα ...
Σκόρπισε ελπίδα παρά τις αυτοκτονικές τάσεις!

Στο ματς της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το γνωστό του 4-2-3-1 με τον Βιεϊρίνια να κάνει ντεμπούτο για φέτος στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ζίβκοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Με το σχήμα αυτό, ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε πραγματικά καταιγιστικός, σκόραρε και έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς κάνοντας επίδειξη επιπολαιότητας μπροστά από την αντίπαλη εστία, κάτι το οποίο είναι και το πρώτο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Το δεύτερο είναι η εξοργιστική εικόνα ποδοσφαιριστών που έρχονται από τον πάγκο, κάτι που χθες παραλίγο να αποβεί μοιραίο με τον Σάστρε να κάνει επίδειξη ποδοσφαιρικής ανεπάρκειας και τον Φελίπε να καταφέρνει μέσα σε δέκα λεπτά παρουσίας να κάνει τρία φάουλ, να πάρει μία κίτρινη και να φέρει τον αντίπαλο στην περιοχή. Πραγματικά αδιανόητο.

Παρόλα αυτά, ήρθε η λύτρωση στο 96ο λεπτό και ο ΠΑΟΚ μπαίνει με ηρεμία έχοντας κάνει το δύο στα δύο και κερδίζοντας έτσι χρόνο να δουλέψει τις αδυναμίες του.

Συνοπτικά, η εικόνα της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από θετική και καιρός είναι σιγά σιγά να φύγει αυτή η εκνευριστική αρνητικότητα γύρω από τον σύλλογο.

Υ.Γ: Πάει και φέτος το αήττητο πρωτάθλημα.. Θα αρκεστούν στο κύπελλο και φέτος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...