Κι όλο περιμένω σε παιχνίδι που μοιάζει στημένο!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό ...
Κι όλο περιμένω σε παιχνίδι που μοιάζει στημένο!

Δεν θα αναλωθούμε πολύ στο αγωνιστικό τμήμα του παιχνιδιού. Ο Δικέφαλος ήταν συνολικά καλύτερος του αντιπάλου του και δημιούργησε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες. Ωστόσο, η ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων αυτών, η ατυχία σε άλλες, το γεγονός πως το μυαλό της ομάδας ήταν (ίσως και δικαιολογημένα) στην Μασσαλία, αλλά και η σφυρίχτρα που στέρησε τουλάχιστον ένα πέναλτι από την ομάδα ήταν οι παράγοντες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Από εκεί και πέρα, με πιθανή νίκη χθες, ο ΠΑΟΚ θα πλησίαζε στο -8 από την κορυφή και θα έβαζε θεωρητικά «φωτιά» στο πρωτάθλημα αφού θα έπαιζε τους έξι εκ των οκτώ βαθμών αυτών κόντρα στον Ολυμπιακός. Θα υπήρχαν ωστόσο ελπίδες;

Η απάντηση είναι όχι και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι εχθρός αυτής της κυβέρνησης και αυτό αποδεικνύεται εδώ και μήνες.

Η κοροϊδία ξεκίνησε από την περυσινή ΔΕΘ των ιθαγενών της Θεσσαλονίκης στην οποία μάθαμε πως το προεδρικό διάταγμα για την Νέα Τούμπα ήταν σχεδόν έτοιμο. Μάλιστα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δέχθηκε και την κριτική του βουλευτή κυρίου Σιμόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέγοντας πως είναι δικό της το φταίξιμο για την καθυστέρηση του διατάγματος.

Έκτοτε, η ΠΑΕ έκανες όλες τις κινήσεις, αλλά το Προεδρικό Διάταγμα παραμένει ένα άπιαστο όνειρο που σκονίζεται σε κάποιο συρτάρι, καθώς κανείς δεν αναφέρθηκε στην Νέα Τούμπα κατά το προσυνέδριο της κυβέρνησης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεσοδιάστημα βέβαια, υπήρχε απίστευτος συντονισμός της Κυβέρνησης προκειμένου να γίνουν όλα ταχύτατα και να προχωρήσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Μάλιστα, εκεί υπάρχει και η αμέριστη χρηματική στήριξη της πολιτείας, σε αντίθεση με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου τα προβλήματα που υψώνει η πολιτεία απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη είναι συνεχή.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είδαμε μαζεμένα πολλά γεγονότα που προκαλούν την νοημοσύνη μας. Πριν λίγο καιρό, ήρθε στη ζωή μας το shopflix συμφερόντων Μαρινάκη που εν μία νυκτί έγινε χορηγός όλων των ομάδων του πρωταθλήματος (πλην ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Βόλου). Μάλλον η ΕΕΑ έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί αυτές τις μέρες και σφυρίζει αδιάφορα...

Στα πιο πρόσφατα, είχαμε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ¨8¨ του UECL, σε μια τεράστια επιτυχία για τα Ελληνικά δεδομένα. Ποιος ¨ξέχασε¨ να δώσει έστω και τα τυπικά συγχαρητήρια; Μα φυσικά ο υφυπουργός αθλητισμού!

Βέβαια, ο κύριος υφυπουργός ήταν στις κερκίδες του ημιτελικού κυπέλλου βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Μετά τον ασπρόμαυρο θρίαμβο βέβαια, δεν συνεχάρη και πάλι τον Δικέφαλο του Βορρά και φυσικά δεν έδωσε και το παρόν στον τελικό της διοργάνωσης.

Μιλώντας βέβαια για τελικούς, ο υπουργός επικρατείας κύριος Γεραπετρίτης, τήρησε τους τύπους όντας φυσικά παρών στον τελικό Euroleague του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού φορώντας το κασκόλ του και δίπλα στον Δήμαρχο Πειραιά κύριο Μώραλη, αλλά και στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού κύριο Μαρινάκη.

Τι καταλαβαίνουμε από όλα αυτά; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και του χάντμπολ γυναικών, καθώς με τους τίτλους τους έφεραν ή θα φέρουν πέντε τουλάχιστον τίτλους. Πώς το λένε κάποιες ψυχές; Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ: Γ αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη..

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...