Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!

Άλλο ένα μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής με 0-1..
Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!

«Αν ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει μπουτίκ και είχε πελάτισσα την ΑΕΚ, θα έκανε χρυσές δουλειές». Αυτή η ατάκα περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Τι και αν ο ΠΑΟΚ προερχόταν από το κρισιμότατο Ευρωπαϊκό ραντεβού της Πέμπτης;

Τι κι αν το μυαλό θα μπορούσε (δικαιολογημένα εν μέρει) να είναι ακόμη στην επική πρόκριση;

Τι κ αν έλειπαν για διάφορους λόγους Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Ολιβέιρα, Σάστρε;

Τι κ αν στον πάγκο υπήρχαν (και αυτό με το ζόρι!) ο Βιεϊρίνια στα τριάντα πέντε του με έξι ράμματα στο κεφάλι, ο Μπίσεσβαρ των σαράντα δύο ματς στη σεζόν και ο σκασμένος Άκπομ;

Ο ΠΑΟΚ είχε πάλι την λύση. Είχε την έμπνευση του Λουτσέσκου να τοποθετήσει στον άξονα τον Μιτρίτσα, για να του δώσει την μία φάση που του έδωσε, ο αρχιστράτηγος της ψυχολογίας Λουτσέσκου επανέφερε τον Βαρέλα, ο οποίος δεν έδειξε καθόλου επηρεασμένος από τα όσα έχουν συμβεί και ήρθε και ο Τσόλακ για να βάλει επιτέλους γκολ και να φύγει και αυτή η γκαντεμιά από πάνω του.

Η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λογικής. Από την μία υπήρχε μια ομάδα με ένα σταθερό πλάνο, έναν σταθερό προπονητή και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και από την άλλη υπήρχε μια ομάδα με τον τρίτο προπονητή στην σεζόν (ή τον τέταρτο, μπορεί να ξεχνάω κάποιον) και το αποτέλεσμα ήταν πως ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά σε όλο τον αγώνα, ενώ θα μπορούσε να δώσει και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του, αν Τσόλακ και Τσιγγάρας σημάδευαν λίγο καλύτερα.

Ώρα για τη διακοπή λοιπόν τώρα με τον ΠΑΟΚ στο -10 από την κορυφή. Καιρός να ηρεμήσουν οι παίκτες, να επιστρέψουν οι τραυματίες και η ομάδα να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν κυνηγώντας και τους τρεις στόχους που είχε στην αρχή της χρονιάς.

ΠΑΟΚάρα μόνο εσύ.

Υ.Γ: Amber alert : Εξαφανίστηκε σύνδρομο των Τεμπων.

Διαβάστε ακόμη...