Ωωωωω… Φέρτε τον γιατρό!!

Μπορεί κανείς να βάλει ταβάνι στα όνειρα; Εννοείται πως όχι!
Ωωωωω… Φέρτε τον γιατρό!!

Τρομερή επιτυχία για τον ΠΑΟΚ λοιπόν που με τη νίκη του στη Γάνδη με 1-2 προκρίθηκε στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League!

Πριν από την αρχή του αγώνα και μόλις είδαμε την εντεκάδα της ομάδας, όλοι αναρωτηθήκαμε το ίδιο πράγμα: Πώς μπορεί μια ομάδα με άκρα Λύρατζη-Μουργκ και Βιεϊρίνια- Μπίσεσβαρ να ανταπεξέλθει στον ρυθμό και την πίεση των Βέλγων;

Η απάντηση ήρθε άμεσα. Δεν ήταν δυνατόν. Η Γάνδη σφυροκόπησε από τη αρχή και το γήπεδο έγειρε, με αποτέλεσμα η ομάδα να περάσει δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, στη μία στατική φάση, ο Κρέσπο σκόραρε και αποδείχθηκε πως η μπάλα την ήθελε χθες την ομάδα. Και πως οι παίκτες πίστευαν απόλυτα στην πρόκριση.

Βέβαια, η εικόνα δεν βελτιώθηκε ούτε στο ελάχιστο. Η ομάδα έχασε πολλά μέτρα και ισοφαρίστηκε άμεσα και η αναγκαστική αλλαγή του Κρέσπο μας προετοίμασε για δύσκολες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, αυτό δεν συνέβη. Ο Μιχάι στάθηκε αξιοπρεπέστατα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δύο κινήσεις ματ που άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού, αντικαθιστώντας τους Μπίσεσβαρ και Μουργκ που ήταν ολοφάνερα ανεπαρκής με τους Σίντκλει και Τέιλορ.

Το αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ ¨κλείδωσε¨ την αμυντική του λειτουργία, σταμάτησε να κινδυνεύει και ήρθε έπειτα από λίγο ο Αουγκούστο μετά από ασσίστ του συγκλονιστικού και εμβληματικού Βιεϊρίνια να στείλει τους Βέλγους σπίτι τους και τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση των προημιτελικών μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Συγχαρητήρια πραγματικά σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας που κατάφεραν να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Υ.Γ: Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, ΠΑΟΚαρα, ΠΑΟΚαρα σ΄αγαπώ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...