Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί της Γάνδης και βήμα πρόκρισης για τους ¨8¨ του Uefa Conference League ...
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες Ευρωπαϊκές νύχτες μας είχαν λείψει πολύ. Αυτές είναι οι νύχτες που δημιουργούν οπαδούς, οι νύχτες που η φανέλα γίνεται ακόμη πιο βαριά.

Και ο ΠΑΟΚ χθες στάθηκε απόλυτα στο ύψος των περιστάσεων. Αγωνιστικά, χωρίς αλλαγές και καμία έκπληξη στη σύνθεση του, ο Δικέφαλος μπήκε κάπως νωθρά και νευρικά στο παιχνίδι επιτρέποντας στη Γάνδη να κυριαρχήσει. Ωστόσο, όσο ο χρόνος περνούσε, η απόδοση της ομάδας ανέβαινε και τα πόδια λύνονταν.

Έχοντας σε καλή μέρα ελάχιστους ποδοσφαιριστές και σε μέτρια έως κακή μέρα όλα τα βαριά χαρτιά του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα, με τον Τσιγγάρα να τρέχει για όλους και είχε επίσης μια πολύ συμπαγή και σταθερή αμυντική λειτουργία με ρεσιτάλ Λύρατζη και είναι αξιοσημείωτο πως δεν δέχθηκε κλασική ευκαιρία καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως και ο Δικέφαλος δεν δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, ωστόσο ήταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ενώ αν υπήρχε και λίγη ποιότητα παραπάνω μεσοεπιθετικά, ίσως να είχε καταφέρει να σκοράρει και ένα ακόμη γκολ, δεδομένου πως οι προϋποθέσεις υπήρξαν.

Συνοπτικά, η ομάδα έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα νικητή. Στάθηκε συνεπής στο ιστορικό χθεσινό ραντεβού και θα πάει στο Βέλγιο για να προκριθεί στην προημιτελική φάση μια Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό.

Υ.Γ: Μόνο μπροστά, μόνο ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...