Έκανε το καθήκον του ...

Τέλος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ με νίκη εκτός έδρας επί της Λαμία με 0-2...
Έκανε το καθήκον του ...

Εξαρχής, όλοι γνωρίζαμε το πώς θα κυλούσε το παιχνίδι αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχοντας στο μυαλό του τη μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στη Γάνδη θα παρατασσόταν με βαθύ rotation, ενώ οι αδύναμοι αγωνιστικά γηπεδούχοι θα έκαναν αυτό που μπορούσαν στην προσπάθεια τους να μείνουν στην κατηγορία.

Το ζήτημα σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικά είναι η δυνατότητα να εκμεταλλεύεσαι το βάθος του πάγκου σου και να υπάρχει η δυνατότητα να αναδεικνύονται διαφορετικοί πρωταγωνιστές που θα φέρουν το αποτέλεσμα που πρέπει με τη δέουσα σοβαρότητα και χωρίς περαιτέρω..δράματα.

Αυτό ακριβώς έκανε χθες ο ΠΑΟΚ. Μέσα από το 4-2-3-1 του Ράζβαν Λουτσέσκου και παρά το ευρύ rotation, η ομάδα δεν έχασε την ταυτότητα της και πολλοί παίκτες δήλωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως παλεύουν για να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές.

Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και γενικά θύμισε τον παίκτη που είχαμε όλοι θαυμάσει στην πρώτη χρονιά του, ενώ οι Σάστρε, Μιχαηλίδης και Σβαμπ ήταν και αυτοί κλειδιά για τον έλεγχο του αγώνα.

Συνοπτικά, δεδομένου πως τα ¨ανούσια¨ παιχνίδια πλέον τελείωσαν, η ενεργοποίηση περισσότερων ποδοσφαιριστών, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για το σύνολο.

Υ.Γ: Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, ΠΑΟΚάρα, ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ.

Υ.Γ1: 26-4-0.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...