Άδειος σωματικά και πνευματικά!

Νέα γκέλα στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό ...
Άδειος σωματικά και πνευματικά!

Θύμα της γνωστής παγίδας μετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έπεσε ο Δικέφαλος του Βορρά το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα παρατάχθηκε με το γνωστό της 4-2-3-1, ωστόσο είχε πολλές αλλαγές στην εντεκάδα οι οποίες εξαρχής φώναζαν για τις παραφωνίες που είδαμε.

Δεν χρειαζόταν να δούμε καν το παιχνίδι για να ξέρουμε πως ο Μιχάι θα κάνει πολλά λάθη και ατομικά και τακτικά. Δεν χρειαζόταν να δούμε το παιχνίδι για να συνειδητοποιήσουμε για ακόμη μια φορά πως ο Σίντκλει είναι παλαίμαχος, πως χωρίς τον Τσιγγάρα χάνεται κάθε έννοια κάλυψης και ισορροπίας στη μεσαία γραμμή και πως οι Μιτρίτσα, Ζαμπά και Τσόλακ είναι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, λίγοι για την ομάδα.

Αυτό που ελπίζαμε είναι πως έστω και με αυτές τις επιλογές, θα υπήρχε αρκετή ποιότητα για να καταβάλλει η ομάδα την αντίσταση του Ιωνικού, ο οποίος δεν αποτελεί και κάποιο αγωνιστικό μεγαθήριο. Ωστόσο, κάναμε λάθος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν προβλέψιμος, τσαπατσούλης στην τελική προσπάθεια και επιπόλαιος αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές ευκαιρίες και να μην μπορέσει να κρατήσει το 1-0 με το οποίο και προηγήθηκε.

Συνοπτικά το μόνο που καταλάβαμε για άλλη μια φορά, είναι πως ο Μπότο έχει πολλή δουλειά μπροστά του το καλοκαίρι, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον επτά παίκτες πρώτης γραμμής αν θέλει ο ΠΑΟΚ να ξαναδιεκδικήσει το πρωτάθλημα, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και πρακτικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...