Σίφουνας στο Βόλο!

Πολύ καλή εμφάνιση και πέρασμα από το Βόλο με 0-4 για τον ΠΑΟΚ ...
Σίφουνας στο Βόλο!

Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα περίμενε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στο Βόλο. Και αυτό όχι γιατί το σκοτ πήρε μεγάλες διαστάσεις, αλλά επειδή η εμφάνιση ήταν από τις πλέον πειστικές της φετινής χρονιάς.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το κλασικό 4-2-3-1 του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Σάστρε να κάνει το ντεμπούτο του στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Μιχαηλίδη να επιστρέφει στην βασική εντεκάδα, όπως και τους Τσιγγάρα και Μπίσεσβαρ αντί των Σβαμπ και Αουγκούστο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Δικέφαλος πήρε τα ηνία και κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά και με ηρεμία. Σε αυτό, οι παράγοντες κλειδιά ήταν δύο: Πρώτον, η παρουσία του Χάρη Τσιγγάρα που δίνει τρεξίματα και κάλυψη σε πολλούς χώρους της μεσαίας γραμμής απελευθερώνοντας έτσι τον Κούρτιτς και δεύτερον η παρουσία του, φρέσκου χθες, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Παίζοντας στην φυσική του θέση, ο Σουριναμέζος έδωσε ισορροπία στο επιθετικό πλάνο της ομάδα και έβαλε περισσότερο στο παιχνίδι, τόσο τα εξτρέμ, όσο και το φορ του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για εξτρέμ και φορ, υπήρξαν χθες δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω. Ο πρώτος ήταν ο Μιτρίτσα, ο οποίος έδειξε για πρώτη φορά πως είναι κανονικός ποδοσφαιριστής , αλλά κυρίως ο Άκπομ.

Ο Άγγλος πέτυχε το ένατο γκολ της χρονιάς (πάει για ρεκόρ καριέρας), κέρδισε πολλές μονομαχίες στον αέρα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ¨κατέβασε¨ μεγάλες μπαλιές από τα στόπερ κρατώντας την μπάλα και δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να ανέβει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τον Σάστρε, έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την ομάδα, ήταν ισορροπημένος μέσα στο γήπεδο, με τεχνικές αρετές. Έδειξε δηλαδή πως είναι ένας κανονικός Ισπανός ποδοσφαιριστής και μαζί με τον Λύρατζη συνθέτουν ένα αξιοπρεπέστατο δίδυμο.

Εν ολίγοις, το 0-4 ήρθε απολύτως δίκαια, ο ΠΑΟΚ κράτησε για τέταρτο σερί παιχνίδι απαραβίαστη την εστία του και γέμισε αισιοδοξία τους οπαδούς του.

Εάν έρθει η πρόκριση την Τετάρτη και η νίκη την Κυριακή, η χρονιά θα αποκτήσει και πάλι τεράστιο ενδιαφέρον..

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...