Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα..

Δεν έχει τέλος το βασανιστήριο του ΠΑΟΚ που έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, αφού ηττήθηκε με 3-2 στη Νίκαια από τον Ιωνικό..
Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα..


Πραγματικά αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο. Δεν μπορεί πραγματικά στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να είναι η ομάδα σε τόσο κακή κατάσταση. Και όμως ο ανήμπορος φετινός ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι..
Τι κ αν προηγήθηκε νωρίς χθες; Ο Δικέφαλος σε μια μοναδική επίδειξη ατυχίας ισοφαρίστηκε άμεσα και ένα πέναλτι που μόνο ο Τζήλος είδε (πού είναι άραγε οι δράστες της επίθεσης εναντίον του;) τον έφερε και πίσω στο σκορ..
Η όποια αντίδραση περιμέναμε έμεινε στα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε και τρίτο γκολ, κινδύνευσε και με τέταρτο και μόνο μετά το εξηκοστό λεπτό αντέδρασε. Μείωσε, είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ήταν και πάλι άτυχος, αλλά τι να το κάνεις;
Η ομάδα απλά δεν μπορεί. Δεν εμπνέει, δεν τρέχει, στερείται φαντασίας, δημιουργίας, αμυντικής προσήλωσης και γενικά στερείται ρόστερ. Κάποιοι παίκτες απλά δεν έχουν την ποιότητα, κάποιοι έχουν «σκάσει» από τα σερί ματς και γενικά δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και δεν χωράει πλέον αμφισβήτηση.
Ωστόσο να σημειώσουμε και κάτι σημαντικό: Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά δεν σημαίνει πως μπορεί να έρχεται ο κάθε Τζήλος και ο κάθε Ευαγγέλου και να σφάζουν τον ΠΑΟΚ στο γόνατο καταλογίζοντας τέτοια γελοία πέναλτι. Το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι πως η ομάδα είναι τόσο ανοχύρωτη εξωαγωνιστικά όσο και αγωνιστικά. Εικόνα σήψης, παρακμής και διάλυσης. Πραγματικά δεν αξίζει τέτοια εικόνα στον κόσμο της ομάδας..
Ας ελπίσουμε πως η ομάδα έφτασε στον πάτο του βαρελιού και μόνο προς τα πάνω μπορεί να προχωρήσει από εδώ και πέρα.
Υ.Γ: Ακούσαμε τον υπεύθυνο επικοινωνίας να αναφέρει σε ραδιοφωνική εκπομπή πως οι μεταγραφές ήταν επιλογές του προπονητή. Ήταν οι πρώτες επιλογές του; Οι δεύτερες; Οι εικοστές τέταρτες; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και καλό θα ήταν να μην μας περνάτε για χαζούς.

Διαβάστε ακόμη...