Συγγνώμη, ο ΠΑΟΚ πότε παίζει;

Ήττα με 2-0 για το (κάτι σαν) ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι...
Συγγνώμη, ο ΠΑΟΚ πότε παίζει;

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας στη ζωή, αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί μετά από κάθε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων να εμφανίζεται ένα φάντασμα του ΠΑΟΚ. Έχει συμβεί ξανά φέτος, ωστόσο η χθεσινή εμφάνιση ήταν η χειρότερη της ομάδας σε οποιαδήποτε έδρα τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια.

Παραταγμένος με το γνωστό του 4-2-3-1, ο Δικέφαλος μπήκε στο παιχνίδι μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα ακολούθησε το χάος. Τα κεντρικά χαφ της ομάδας έκαναν αποκλειστικά και μόνο λάθη, ενώ η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ήταν πολύ απλά εξαφανισμένη.

Ήταν και άτυχη ομάδα χθες; Ναι ήταν. Ναι και πάλι δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, μετά από ένα ακόμη εγκληματικό λάθος (κάτι που συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι πλέον). Ναι, στάθηκε άτυχος (και ανίκανος) να τελειώσει τις δύο κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε σε όλο τον αγώνα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η επιθετική δυσλειτουργία, αλλά και τα εγκληματικά λάθη στην άμυνα. Για πολλοστή φορά φέτος, η ομάδα παρουσιάζεται ασόβαρη, χωρίς ισορροπία, με μπλαζέ νοοτροπία και ύφος, κάτι το οποίο είναι ασυγχώρητο.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια σαν λιοντάρι. Και ας χάνει, αν έχει παλέψει και δεν τα καταφέρει όπως στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Κοπεγχάγη. Ήττες όμως σαν τη χθεσινή είναι και αγωνιστικά απαράδεκτες, αλλά και προσβλητικές για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Υ.Γ: Πλήρης ανασύνταξη άμεσα και διπλό στη Σλοβακία.

Υ.Γ1: Τον Ιανουάριο περιμένουμε σοβαρή και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...