Κάντε ησυχία!

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο με 1-3 και μεγάλος πόνος μοιράστηκε απλόχερα από τον Δικέφαλο του Βορρά ...
Κάντε ησυχία!

Ξέρετε πώς φαίνεται η διαφορά ποιότητας και κλάσης σε τέτοια παιχνίδια; Φαίνεται όταν μπαίνει σε ένα τόσο εχθρικό γήπεδο και πατάς τον αντίπαλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του.

Αυτό έκανε χθες ο ΠΑΟΚ . Μπήκε στο παιχνίδι δυνατά, προηγήθηκε νωρίς και δεν επέτρεψε τίποτα στον αντίπαλο. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα αν δεν είχε υπάρξει νέο μάθημα ανατομίας στο οποίο μάθαμε πως ο ώμος ενός ανθρώπου φτάνει μέχρι τον αγκώνα του. Χάρη στο μάθημα αυτό λοιπόν, ένα οφθαλμοφανές πέναλτι δεν δόθηκε ποτέ και το ματς έμεινε στο εύθραυστο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε και έχανε ευκαιρίες (Μουργκ, Άκπομ, Ζίφκοβιτς), αλλά ισοφαρίστηκε στη μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνας. Ωστόσο, η ομάδα δεν επηρεάστηκε και κυνήγησε εκ νέου την νίκη την οποία και πήρε, αρχικά με ένα πέναλτι, το οποίο φάνηκε με γυμνό μάτι και δεν μπορούσε να μην σφυριχτεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του διαιτητή να βρει ίσως κάποια γωνία στην οποία να μην φαίνεται το γκρέμισμα του Μιχαηλίδη κοιτώντας επί πέντε λεπτά το VAR βλέποντας το προφανές.

Ο Κούρτιτς λοιπόν έκανε το 1-2 και κατόπιν και το 1-3 με μια βολίδα εδάφους – αέρος δίνοντας δύο πολύ απλά μηνύματα. Ποια ήταν αυτά;

Πρώτον, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον χιλιόμετρα μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Χρόνια τώρα βέβαα ισχύει αυτό, ωστόσο ήρθε χθες και μια υπενθύμιση ακόμη. Τον ΠΑΟΚ του 1/20 του μπάτζετ σας που ήταν κάποτε φτωχός συγγενής ξεχάστε τον. Πλέον οι φτωχοί συγγενείς είστε εσείς. Συνηθίστε το, δεν θα αλλάξει.

Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε ακόμη μία εκπληκτική σύμπτωση: Από τότε που εμφανίστηκαν οι ξένοι διαιτητές (που τηρούν έστω τα προσχήματα), εξαφανίστηκε το περίφημο «σύνδρομο των Τεμπών». Ένας μύθος που λέγατε μόνοι σας στον εαυτό σας, για να καλύψετε τα αίσχη και τις παράγκες σας.

Υ.Γ: Εκτελεί ο Κούρτιρτς και.... 13.000 αγάλματα.

Υ.Γ1: Όταν έρχεται ο ΠΑΟΚ σπίτι σας, κάντε πως κοιμάστε.

Υ.Γ2: Sold out και Sold out, το ακούσαμε εκατό φορές. Δεν γεμίσατε το μαρακανά, 13.000 μαζευτήκατε όλοι κι όλοι, για να δείτε τον ΠΑΟΚ να κάνει παρέλαση.

Υ.Γ4: Jasmin Kurtic is #thepsycho.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...