Ξύπνησε αργά, αδίκησε τον εαυτό του!

Ήττα στον Πειραιά για τον ΠΑΟΚ με 2-1 ...
Ξύπνησε αργά, αδίκησε τον εαυτό του!

Ήταν πραγματικά από αυτά τα παιχνίδια που χάνεις και δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά και να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας πράγμα το οποίο κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

Μπορεί ο τρόπος παιχνιδιού να ήταν νωχελικός και αργός, ωστόσο ο Δικέφαλος έδειξε στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού πως ήταν η πιο «δεμένη» ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όσο καλό πλάνο και να έχεις, όλα μπορούν να ανατραπούν από την έλλειψη ποιότητας και τα ατομικά λάθη. Και αυτό έγινε.

Ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε απειληθεί καθόλου, ήρθε ένα εύκολο λάθος του Εσίτι και μια κόντρα στον Βαρέλα για να γίνει το 1-0. Και αμέσως μετά σχεδόν , νέο λάθος του Νιγηριανού χαφ και νέο γκολ.
Και ξαφνικά βρίσκεσαι πίσω με 2-0. Πώς; Είσαι χειρότερος του αντιπάλου; Όχι. Αλλά τα παιδικά λάθη κοστίζουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αλλαγή του Ελ Καντουρί αντί του αρνητικού πρωταγωνιστή Εσίτι άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε την μπάλα, έκλεισε τον αντίπαλο στην περιοχή του, σημάδεψε το δοκάρι, πίεσε, αλλά στο τέλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει και να του μείνει ένα αίσθημα παραπόνου, αφού έγινε ορατό πως για ακόμη μία φορά έχασε λόγω των δικών του λαθών και όχι λόγω ανωτερότητας του αντιπάλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Βόλο είδαμε έναν ΠΑΟΚ ασόβαρο, χθες είδαμε έναν ΠΑΟΚ μπλαζέ στο πρώτο ημίχρονο.. Και τα δύο ποτέ δεν περίμενα να τα δω με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...