Νίκη πρωτιάς και γοήτρου!

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Δανία με 1-2 κόντρα στην Κοπεγχάγη..
Νίκη πρωτιάς και γοήτρου!

Μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, το παιχνίδι κόντρα στην Κοπεγχάγη είχε χαρακτήρα τελικού για τον Δικέφαλου, αφού το θετικό αποτέλεσμα ήταν απαραίτητο προκειμένου να μείνει η ομάδα σε τροχιά πρωτιάς και απευθείας πρόκρισης στους ¨16¨της διοργάνωσης.

Μετά το στραπάτσο κόντρα στον Βόλο, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο χθεσινό ματς με τη σωστή νοοτροπία και το σωστό πλάνο. Σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ η αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα, ωστόσο γενικά η ομάδα έδειχνε αξιοσημείωτη σοβαρότητα και εκμεταλλευόμενη την πίεση, αλλά και το πλάνο στις αντεπιθέσεις προηγήθηκε με 0-2 και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Ωστόσο, η αστοχία του Σφιντέρσκι και η γενικότερη ανούσια παρουσία του Μιτρίτσα στέρησαν από την ομάδα τα όσα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν Μπίσεσβαρ και Ζίφκοβιτς.

Νομοτελειακά λοιπόν, όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου τιμωρείσαι. Έτσι και χθες. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τη μείωση του σκορ και κινδύνευσε, οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου, παρόλα αυτά ο Δικέφαλος στάθηκε όρθιος ανασταλτικά κυρίως χάρη στον εξαιρετικό Εσίτι που στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πραγματικός κυματοθραύστης και πήρε τη πολύτιμη νίκη που τον έφερε στην κορυφή του ομίλου.

Συνοπτικά, σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε μερικά πραγματικά πολύ καλά διαστήματα, ωστόσο παρουσίασε και μεγάλα κενά στην απόδοση του τα οποία ευχόμαστε με τον καιρό και τον ρυθμό να μειωθούν.

Είναι γεγονός όμως, πως αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε στη διάθεση του τον πολύ αθλητικό Ίνγκανσον στα σέντερ μπακ αντί του Μιχάι και κυρίως του (πολύ βαρύ) Βαρέλα, αλλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή αντί του αναποτελεσματικού και άχρωμου Σφιντέρσκι, η ομάδα θα ήταν ένα επίπεδο καλύτερη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...