Θα σέβεστε!

Παράδοσης συνέχεια για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε άνετα της ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα ...
Θα σέβεστε!

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες στη ζωή, οι οποίοι πάντα επιβεβαιώνονται. Ένας από αυτούς είναι πως η αλαζονεία τιμωρείται. Έτσι έγινε κ εχθές. Η ΑΕΚ ήρθε στην Θεσσαλονίκη με μια αλαζονεία δυσανάλογη του ποδοσφαιρικού της μεγέθους και ο ΠΑΟΚ την τιμώρησε με χαρακτηριστική ευκολία.

Το κομμάτι στο οποίο η ομάδα υπερτέρησε αναμφίβολα ήταν το τακτικό. Ο Λουτσέσκου με το ιδιόμορφο αυτό 4-3-3, τον Αουγκούστο σε ρόλο «υπό συνθήκη» δεκαριού και τον Μπίσεσβαρ αριστερά να συγκλίνει και να κάνει πραγματικά ό,τι θέλει έκανε σμπαράλια κάθε αμυντικό πλάνο του αντιπάλου και κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο.

Οι παίκτες είχαν απόλυτη προσήλωση στο πλάνο και θέληση για την νίκη και παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες, κατάφεραν να σβήσουν τον αντίπαλο κυριολεκτικά από το γήπεδο και να φτάσουν στην επικράτηση, η οποία θα έπρεπε να είναι πολύ πιο άνετη.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έδωσε πρωτίστως μια τεράστια απάντηση στους εντός των τειχών επικριτές του, οι οποίοι βιάστηκαν να τον βαφτίσουν αργό, προβλέψιμο, γεμάτο παλαιμάχους και ανεπαρκή και δευτερευόντως στον αλαζόνα αντίπαλο, ο οποίος με μία νίκη στις τελευταίες δεκαπέντε μεταξύ μας αναμετρήσεις, νόμιζε πως θα πάρει το διπλό.

Υ.Γ: Όποιος συγκρίνει το γκολ του Βαρέλα το 2018 με το χθεσινό είναι είτε επικίνδυνα ανεπαρκής ποδοσφαιρικά, είτε εντεταλμένος. Δεν γίνεται να μην βλέπεις πως στη μία περίπτωση ο παίκτης είναι ακριβώς μπροστά στον τερματοφύλακα και εμποδίζει το οπτικό του πεδίο, ενώ στην άλλη είναι πλάγια και πίσω από το τέρμα και δεν παίζει κανένα ρόλο στην φάση.

Υ.Γ1: Τελικά ο Μπίσεσβαρ μάλλον είναι καλούτσικος όταν δεν παίζει δεξί μπακ χαφ ή αριστερό χαφ σε ένα αισχρό 4-4-2.. Μεγάλο μάτι είχαν όσοι τον έδωσαν πέρυσι δανεικό στην Κύπρο θεωρώντας τον τελειωμένο.

Υ.Γ2: Θέλετε απόδειξη ή τιμολόγιο;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...