Κερδίζει βαθμούς και… χρόνο!

Πολύ σημαντική νίκη και ένα ακόμη διπλό για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-2.
Κερδίζει βαθμούς και… χρόνο!

Οι συνθήκες για την ομάδα ήταν δύσκολες εξ αρχής. Μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας μέσα σε έξι μέρες πηγαίνοντας ως την άκρη της Ευρώπης και πίσω, έχοντας ενδιάμεσα χρόνο για..μία προπόνηση.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι αδύνατον η ομάδα να παρουσιάσει βελτίωση χωρίς να έχει χρόνο να δουλέψει. Αν στην δυσκολία του προγράμματος συνυπολογίσουμε και τις έξι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ολιβέιρα και τον ανέτοιμο, λόγω covid, Ζίφκοβιτς), καταλαβαίνει κανείς τη δυσκολία που είχε και το χθεσινό παιχνίδι.

Στο Αγρίνιο είδαμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεκουράζει (αναγκαστικά) τον Μπίσεσβαρ και έτσι να δοκιμάζει σχήμα με τρία χαφ, με τον Αουγκούστο σε έναν πρωτόγνωρο ρόλο δεκαριού. Επίσης, λόγω των απουσιών αγωνίστηκαν και πάλι βασικοί οι Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλει που δεν έχουν ούτε έναν μήνα παρουσίας με την ομάδα.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των παραγόντων, η εικόνα της ομάδας ήταν και πάλι μέτρια. Η επιλογή Αουγκούστο στο «10» βγήκε, αφού ο Βραζιλιάνος έγραψε την ασσίστ στο πρώτο γκολ, ωστόσο η γενικότερη λειτουργία της ομάδας ήταν προβληματικη.

Και αφού ο Τέιλορ δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς στην αρχή του β μέρους, νομοτελειακά ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους που έδειχναν να είναι η πιο ¨φρέσκια¨ ομάδα στο γήπεδο.

Ωστόσο, οι αλλαγές του Λουτσέσκου έπιασαν τόπο και η τριπλέτα Μπίσε-Σφιντέρσκι-Σίντκλει συνδυάστηκε άψογα για να χαρίσει ένα ακόμη διπλό στην ομάδα, ο Πασχαλάκης φώναξε και πάλι ¨παρών¨ και ο ΠΑΟΚ αγορασε κυρίως τον χρόνο που θέλει για να βελτιωθεί.

Υ.Γ: Πολύ θα ήθελα να δω τον προπονητή του Παναιτωλικού να αντιδρά το ίδιο ακραία για ένα πλάγιο με διαφορετικό αντίπαλο. Θα το δούμε άραγε;

Υ.Γ1: Εν όψει του ματς με την ΑΕΚ, είναι αδιανόητο να μένει κλειστή η θύρα 4. Το μόνο που καταφέρνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτή την αλλοπρόσαλλη κίνηση είναι να χαρίζουν ελπίδες σε κάθε αντίπαλο και να δυσκολεύουν την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα έλεγαν.. κάποτε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...