Νίκες με κακή εικόνα, αλλά… νίκες!

Δύο μεγάλα διπλά για τον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα σε Γιβραλτάρ και Τρίπολη..
Νίκες με κακή εικόνα, αλλά… νίκες!

Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ, ήταν απαραίτητο για τον Δικέφαλο να «ρεφάρει» αγωνιστικά επικρατώντας στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούσαν.

Και αν η νίκη στο Γιβραλτάρ ήταν πραγματικά αυτονόητη δεδομένου να βάλει βάσεις πρόκρισης στην Ευρώπη, η νίκη στην Τρίπολη ήταν τεράστιας σημασία για την ψυχολογία και το μέταλλο της ομάδας.

Μέσα σε μια έδρα λοιπόν που ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται, η ομάδα πραγματικά ψάχνοντας τα πατήματα της κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Η αρχή της αναμέτρησης ήταν καλή για την ομάδα με Μιτρίτσα και Μουργκ να απειλούν και μέσα στο πρώτο ημίωρο ήρθε και το γκολ κάτι που περιμέναμε να ξεκλειδώσει την ομάδα. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Το άγχος και η ανάγκη της ομάδας για τη νίκη κυριάρχησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν βρίσκονταν με τίποτα στο γήπεδο και έδωσαν τεράστια σημασία στο να μην απειληθούν.

Δυστυχώς η εικόνα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ υπό τη δαμόκλειο σπάθη μιας ενδεχόμενης νέας γκέλας αρκέστηκε στο να αναχαιτίζει τον αντίπαλο πετυχαίνοντας στο εν τέλει να αποδράσει με το σπουδαίο διπλό.

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Ο Δικέφαλος ήταν ασύνδετος με τα κεντριά χαφ και τα φορ να είναι πραγματικά σε αισχρή μέρα, ωστόσο σε αυτό το σημείο της χρονιάς, το γεγονός πως η ομάδα έφυγε με την νίκη από αυτή την έδρα επισκιάζει την εικόνα αυτή και πρέπει να μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Γιατί αν στη κακή σου μέρα περνάς από μια έδρα που πάντα δυσκολεύεσαι, τότε στην καλή σου μέρα (που θα έρθει) , θα μπορείς να κάνεις πάντα.
Όλοι στήριξη, όλοι πλάτη στην ομάδα. Στους παίκτες και τον προπονητή που μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ δεχόταν τρία γκολ σε δεκαπέντε λεπτά και έχανε νίκη από 0-3 τι θα ακούγαμε..

Υ.Γ: Διπλό μες το Αγρίνιο, ΠΑΟΚ λε, ολέ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...