Δυνατή και δίκαιη σφαλιάρα, άδικη ήττα!

Μεγάλο κάζο για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ...
Δυνατή και δίκαιη σφαλιάρα, άδικη ήττα!

Μετά από τέτοια παιχνίδια, είναι δύσκολο να βρει κανείς πως να ξεκινήσει, οπότε ας προσεγγίσουμε το θέμα ποδοσφαιρικά. Ο ΠΑΟΚ δεν έκρυβε κάποια έκπληξη στον σχηματισμό του, αφού το 4-2-3-1 δεν άλλαξε, ωστόσο οι απουσίες κομβικών παικτών έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Χωρίς τον Ελ Καντουρί, ο Δικέφαλος έχασε σε συνοχή και κυκλοφορία μπάλας, ενώ η αναγκαστική παρουσία του Καγκάβα στέρησε και την δημιουργία που δίνει ο Μπίσεσβαρ στον άξονα.

Τακτικά δεν υπήρχε το μεγάλο σφάλμα, αλλά η ομάδα παρουσιάστηκε αργή και προβλέψιμη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και ο τραγικότατος αγωνιστικός χώρος της Τούμπας στον οποίο αναφέρθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αλήθεια θα μάθουμε άραγε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το αίσχος; Ένα τέτοιο γήπεδο πάντα ευνοεί την ομάδα που αμύνεται και είναι πιο άτεχνη και αυτό έγινε και χθες.

Όσον αφορά την ατομική απόδοση των παικτών, ένας Σβαμπ και ένας Κρέσπο δεν φέρνουν την Άνοιξη. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν σκιά του εαυτού τους, ενώ από ένα σημείο και μετά επικράτησε πλήρης αναρχία στο παιχνίδι της ομάδας με πολλά αβίαστα λάθη, ενώ ήρθε και το πραγματικά τραγικό λάθος του Ζίφκοβιτς για να δέσει το γλυκό της καταστροφής.

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει το χθεσινό παιχνίδι, ούτε φυσικά να το κερδίσει.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία. Η ομάδα έχει μπροστά της τέσσερα παιχνίδια στα οποία πρέπει να κάνει το απόλυτο, για να μπει σε τροχιά Ευρωπαϊκής πρόκρισης, αλλά και να επανέλθει δυνατά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Υ.Γ: Αλήθεια ποιον βοηθάει η κλειστή 4; Περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα από το λουκέτο στην οπαδική φωνή του ΠΑΟΚ; Με γεμάτη 4 χθες, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Ο μόνος ζημιωμένος από την βλακώδη αυτή κίνηση είναι ο ΠΑΟΚ και κανείς άλλος και καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι να ξανασκεφτούν την απόφαση αυτή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...