Έξαψη ...

Πανάξιος κυπελλούχος για 8η φορά στην ιστορία του ο μεγάλος ΠΑΟΚ, που ταπείνωσε στον τελικό με 2-1 την ομάδα του δημοσίου..
Έξαψη ...

Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις. Τα κερδίζεις. Και χθες ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη σοβαρότητας και χαρακτήρα.

Τακτικά ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε την ομάδα με το γνωστό 3-4-2-1 παρουσιάζοντας και πάλι ένα στιβαρό και συμπαγές σύνολο. Το πλάνο λειτούργησε εξαρχής, αφού ο αντίπαλος έκανε μόλις μία ευκαιρία, ενώ από την αντίθετη πλευρά ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι, ήταν απειλητικός στο transition και πέτυχε και γκολ.

Περνώντας στην επανάληψη, η ομάδα έχασε για ένα εικοσάλεπτο την συγκέντρωση της με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση νωρίς, ενώ απειλήθηκε σε δύο περιπτώσεις με τον Πασχαλάκη να στέκεται στο ύψος του.

Το παιχνίδι ισορρόπησε και μετά ήρθε ο Γκαρσία για να πάρει το ματς με τις αλλαγές του. Πέρασε τον Τσιγγάρα αντί του κουρασμένου Ουάρντα και τον Κρμέντσικ με δυνάμεις αντί του Σφιντέρσκι. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσα ο ΠΑΟΚ να σφίξει στον άξονα, να δημιουργήσει δύο τεράστιες ευκαιρίες πριν έρθει το αλήτικο τακουνάκι του Ζίφκοβιτς στον Κρμέντσικ με τον Τσέχο να σκοράρει και να στέλνει τον αντίπαλο στα τάρταρα και εμάς στα ουράνια.

Ήταν ένα ματς δικαίωση για τον Ουρουγουανό τεχνικό και για εμάς που τον στηρίξαμε παρά τις δύσκολες στιγμές που υπήρξαν. Παραλαμβάνοντας ένα ρόστερ μπάχαλο μεσούσης της χρονιάς, κατάφερε να φτιάξει ένα χαλύβδινο σύνολο στο τέλος, χτίζοντας ομάδα που είναι ένα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο και που ισοπέδωσε κάθε αντίπαλο.

Μπράβο Πάμπλο. Απλά μπράβο.

Συνοπτικά λοιπόν, η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Ακόμη ένας τίτλος προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του συλλόγου, κατακτήθηκε η δεύτερη θέση (που μόνο αξία γοήτρου έχει) και τέθηκαν οι βάσεις τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ για να επανέλθει άμεσα ο Δικέφαλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ: ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ

Υ.Γ 1 : Πώς μας αρέσει να σηκώνει ο ΠΑΟΚ κούπες στην Αθήνα κ εσείς να μιλάτε για το 5G.. Γελάμε με το κόμπλεξ σας.

Διαβάστε ακόμη...