Χίλιοι και ένας τρόποι να γκελάρεις!

Ακόμη ένα παιχνίδι πέρασε, ακόμη μία γκέλα ήρθε, ακόμη ένας τρόπος ανακαλύφθηκε για να πετάξει ο ΠΑΟΚ δύο βαθμούς στην Τρίπολη ...
Χίλιοι και ένας τρόποι να γκελάρεις!

Κατά το «χίλιες και μία νύχτες λοιπόν», ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να γράψει άνετα ένα βιβλίο, όχι με παραμύθια, αλλά με τρόπους γκέλας. Χθες για πρώτη φορά φέτος δέχθηκε γκολ από πλάγιο άουτ και κόντρα, ενώ κατάφερε φιλότιμα να βάλει και αυτογκόλ, το οποίο αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.

Σε ένα ματς που ήταν από την αρχή κυρίαρχος, ο Δικέφαλος κατάφερε ως το 25ο λεπτό να έχει δύο δοκάρια σε κραυγαλέες περιπτώσεις και μία ακόμη φάση με τον Τζόλη την οποία πέταξε και πάλι στα σκουπίδια, σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν απειλήθηκε.

Το μοτίβο επαναλήφθηκε και στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ επιτέλους να σκοράρει, αλλά να ισοφαρίζεται και πάλι με αστείο τρόπο. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν, στο οποίο περιόρισε τον αντίπαλο του στο μέγιστο βαθμό, η ομάδα του Γκαρσία κατάφερε να φάει γκολ χωρίς να δεχθεί φάση. Είναι κ αυτό μια επιτυχία.

Ένας Γκαρσία, ο οποίος παρέταξε ορθά την ομάδα, πήγε να την θωρακίσει μετά το γκολ περνώντας και τρίτο χαφ, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την γκέλα.
Βέβαια η συνεχής αποτυχία στο σκοράρισμα πέρα από θέμα ατυχίας, είναι και θέμα ποιότητας, την οποία οι παίκτες δεν διαθέτουν.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές το ζήτημα του ρόστερ και δεν έχει νόημα να το επαναλάβουμε. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παλεύει με ρόστερ όμοιο (και σε κάποιες περιπτώσεις χειρότερο από τους αντιπάλους) και τα αποτελέσματα που έρχονται είναι λογικά.

Ας ελπίσουμε να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και το Καλοκαίρι η διοίκηση να προχωρήσεις στις πολυαναμενόμενες αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη...