Έπεσε από τον Λευκό Πύργο και βρήκε πορτοφόλι!

Ακόμη μια κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να πάρει στο τέλος την ισοπαλία στο Κυριακάτικο ντέρμπι ...
Έπεσε από τον Λευκό Πύργο και βρήκε πορτοφόλι!

Τα έχουμε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε όσες φορές χρειαστεί: Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα ρόστερ. Η ποιότητα είναι χαμηλή πλην λίγων εξαιρέσεων. Η ομάδα δεν έχει τερματοφύλακα, δεν έχει χαφ και δεν έχει και δεύτερο αξιόπιστο στόπερ για να κουμπώσει με τον Ίνγκασον. Και όλα αυτά τα πληρώνει.

Χθες μπήκε στο παιχνίδι φοβικά, κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον «έπνιξε» στα τρεξίματα, σπατάλησε στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μια τρισάθλια εικόνα και έδειχνε ανήμπορος όχι απλά να πάρει τη νίκη, αλλά και να αλλάξει τρεις πάσες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα βελτιώθηκε, ο ΠΑΟΚ πίεσε, αλλά πλήρωσε ακόμη ένα λάθος από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ ( υπάρχει φάουλ στον Τσιγγάρα) και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, λόγω κόμπλεξ και φόβου του αντιπάλου, η ομάδα κατόρθωσε να ισοφαρίσει μέσα σε έξι λεπτά, αποφεύγοντας ένα αποτέλεσμα ντροπή, σώζοντας τις όποιες λίγες εντυπώσεις.

Αγωνιστικά, δεν αξίζει να διατυπωθεί τίποτα. Η αγωνιστικότητα του Ίνγκασον, του Βιερίνια και του Κρμέντσικ ήταν όλα όσα κρατάει ο Δικέφαλος, με όλους του υπόλοιπους παίκτες να ντροπιάζουν το σύλλογο με τα χάλια τους.

Από εκεί και πέρα όλη η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση και όχι τόσο τον προπονητή. Ο Γκαρσία ανέλαβε στη μέση της χρονιάς μια ομάδα που ήταν σχεδιασμένη από κάποιον άλλο, για να παίζει κάτι άλλο και προσπαθεί να καλύψει όλες τις τρύπες που προκύπτουν από τον κακό σχεδιασμό.

Αν στη διοίκηση σκοπεύουν να μην επενδύσουν στην ομάδα και αυτό το Καλοκαίρι ας μας το πούνε για να το γνωρίζουμε και να μην χαλιόμαστε. Αν πάλι είναι να φέρουν παίκτες από το πανέρι ή στοιχήματα, καλό θα είναι να πούνε στον κόσμο ότι η κάνουλα έκλεισε και θα πορευτούμε στη μετριότητα της 2ης,3ης,4ης θέσης και ως εκεί.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, δεν νοείται να περιμένει την πώληση του Γιαννούλη και του Τζόλη για να δει αν θα πάρει χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ του Γούμενου που περίμενε να πωληθεί ο Σαλπιγγίδης για να δει αν θα πληρωθούν οι υπόλοιποι.

Είναι ντροπή να ανταγωνιζόμαστε την Τρίπολη, τον Άρη του Μάντζιου, τον Παναθηναικό της ανύπαρκτης διοίκησης και την ΑΕΚ του Σβάρνα και του Λάτσι. Δεν το χωράει ο νους πως η ομάδα των πρωταθλητών κατάντησε έτσι μέσα σε δυο χρόνια.

Τέλος, ο προπονητής πρέπει να κριθεί αφού έχει κάνει μια ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα και αφού έχει ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει.

Δεν μπορώ να κρίνω τον Γκαρσία όταν έχει στα χαφ τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ, κοιτάει στον πάγκο και βλέπει τον φευγάτο Καντουρί και το στοίχημα Νινούα.

Δεν μπορεί στον ΠΑΟΚ να βάζουμε παίκτες στον «πάγο», απλά επειδή θέλουν να φύγουν. Δεν είναι η ομάδα καφενείο να παίζει όποιος θέλει, όποτε αυτός το θέλει.

Υ.Γ: Μόνη σωτηρία της χρονιάς το κύπελλο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...