Βαδίζει στο σωστό μονοπάτι ...

Εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ με 4-0 κόντρα στη Λαμία ...
Βαδίζει στο σωστό μονοπάτι ...

Θεωρητικά αυτά τα ματς είναι εύκολα, αρκεί να ξεκλειδώσουν νωρίς. Ωστόσο πόσες φορές έχουμε δει τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται πάρα πολύ σε τέτοιου είδους παιχνίδια ιδρώνοντας για να τα κερδίσει;

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο θετικό που μπορεί να αποκομίσει κάποιος σήμερα. Ο Δικέφαλος έδειξε ορεξάτος, καθάρισε το ματς εύκολα (σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια στο πρόσφατο παρελθόν) και έχτισε επιπλέον ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχει χώρος για κριτική, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν κατά πολύ καλύτερος του αντιπάλου του και έφτασε σε μια επικράτηση χωρίς κανένας παίκτης του να μένει πίσω σε απόδοση.

Αν κρατάμε κάτι, είναι η εμφάνιση του Μπάμπα, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και με το παραπάνω, ενώ φαίνεται να αφυπνίζεται και ο Ζίφκοβιτς μετά το πολύμηνο ντεφορμάρισμα του.

Όπως είχαμε επισημάνει και στο προηγούμενο κείμενο, έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός πως ο Γκαρσία είχε επιτέλους μια ολόκληρη εβδομάδα για να δουλέψει με την ομάδα, γεγονός ζωτικό, γιατί μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, βελτιώνονται τα κακώς κείμενα, τα οποία αφορούν (κυρίως) την αμυντική λειτουργία του συνόλου.

Υ.Γ: Τα καλύτερα έρχονται.

Διαβάστε ακόμη...