Πιο διπρόσωπος δεν γίνεται!

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ με το ευρύ 5-0 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα ...
Πιο διπρόσωπος δεν γίνεται!

Ήταν ένα ματς στο οποίο η νίκη ήταν μονόδρομος. Μια επιτυχία που θα επανέφερε έστω την ψυχολογία της ομάδας σε ανεκτά επίπεδα μετά από την ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο απλά. Η ομάδα παρατάχθηκε με σχετικά μεγάλο rotation, αφού από το βασικό σχήμα απουσίαζαν οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Ουάρντα και Κρμέντσικ, ενώ για πρώτη φορά είδαμε τον Ζίφκοβιτς σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό με τον Μουργκ να κινείται δεξιά.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα και δεν ήταν άλλο από τη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βρει διαδρόμους ανάμεσα στα χαφ του αντιπάλου και αυτό γιατί στην ουσία ο Δικέφαλος έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές, δεδομένου πως παίκτης Αουγκούστο δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος (που έχει ζητήσει την αποχώρηση του από την ομάδα), ήταν στατικός, με μόνιμα λανθασμένες μεταβιβάσεις, αδιάφορος σε σημείο προστίμου (το λιγότερο) και επικίνδυνος για την ομάδα με τα άτσαλα και στα όρια της κάρτας μαρκαρίσματα του. Η απόδοση του ήταν τόσο κακή που δικαιολογημένα ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να τον αντικαταστήσει πριν το ημίχρονο, ασχέτως αν τελικά δεν πρόλαβε.

Ξεπερνώντας την αισχρή εικόνα του Βραζιλιάνου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μουργκ στο 40ο λεπτό με ωραία αντεπίθεση , μόλις την δεύτερη φορά που κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά, ενώ θα μπορούσε να κάνει και το 2-0 με τον Σφιντέρσκι.

Περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο, μιλάμε για έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΟΚ. Με την είσοδο του Ελ Καντουρί, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε επιτέλους με έντεκα ποδοσφαιριστές και κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο. Πέτυχε ακόμη τέσσερα γκολ, δεν κινδύνευσε ποτέ και είχε, τελικά, ένα ήσυχο και θεαματικό απόγευμα Κυριακής.

Υ.Γ: Κανένας ποδοσφαιριστής με τέτοια συμπεριφορά δεν χωράει στον ΠΑΟΚ. Τελειώστε τον Βραζιλιάνο ή βρείτε μία λύση να τον αποδεσμεύσετε.

Υ.Γ: Έξι στους έντεκα παίκτες της εντεκάδας δανεικοί ή σταλμένοι από το αφεντικό; Αλλάξτε σήμα, μετακομίστε στον Πειραιά και απαλλάξτε μας από τη μίζερη παρουσία σας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...