Κακός αγωνιστικά, γυμνός εξωαγωνιστικά!

Ήττα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη το απόγευμα της Κυριακής στο Χαριλαου ...
Κακός αγωνιστικά, γυμνός εξωαγωνιστικά!

Είναι από τα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι να γράψεις πρώτο και με τι να ασχοληθείς. Γi' αυτό και σήμερα το κείμενο θα χωριστεί σε δύο κομμάτια: Το αγωνιστικό και το εξωαγωνισιτκό.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το αγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το κλασικό του 4-3-3 με το κενό του Ελ Καντουρί στα χαφ να καλύπτεται από τον Τσιγγάρα. Κατά τα άλλα, η εντεκάδα της ομάδας ήταν η αναμενόμενη.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στο χθεσινό παιχνίδι ήταν κακός. Όχι χειρότερος από τον αντίπαλο του, αλλά κακός. Ασύνδετος και άνευρος, προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά η ατομική ποιότητα ήταν εμφανές ότι έλειπε. Ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ από την άλλη δεν κινδύνευσε και σε καμία περίπτωση πέρα από την εκτέλεση φάουλ του πρώτου λεπτού.

Στο δεύτερο μέρος και αφού η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, η αντίδραση από τον πάγκο δεν ήρθε ποτέ. Η τοποθέτηση του Κρέσπο ως δεξί μπακ τη στιγμή που ο Δικέφαλος κυνηγά το σκορ δεν έχει καμιά λογική όπως και καμία λογική δεν έχει και η μη χρησιμοποίηση του Μουργκ, η αργοπορημένη είσοδος δεύτερου φορ, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα θόλωσε και δεν έδειξε ποτέ ικανή να αντιδράσει.

Ωστόσο, η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία πρέπει αν παραμείνει αδιαπραγμάτευτη και ακλόνητη. Ο Ουρουγουανός είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ προπονητικά και πρέπει να στηριχθεί όσο κανένας άλλο, ώστε να παρουσιάσει την ομάδα που θέλει.

Περνώντας στον εξωαγωνιστικό τομέα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει και σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερος του αντιπάλου του. Ωστόσο, ένα πέναλτι φάντασμα στο οποίο το VAR απουσίαζε, ένα πέναλτι το οποίο ανακλήθηκε ( καθώς ο διαιτητής δεν είδε όλη τη φάση) και ένα καραμπινάτο πέναλτι στο 98ο λεπτό που αγνοήθηκε πανηγυρικά συνέθεσαν την εικόνα της ήττας του Δικεφάλου.

Και σε αυτόν τον τομέα, η διοίκηση της ΠΑΕ φέρει τεράστιες ευθύνες. Εδώ και μήνες, παρακαλάμε μέσα από το site και μέσα από αυτή τη στήλη να ασχοληθεί η ΠΑΕ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή ενεργά, να απαιτήσει την αποπομπή του και να τον εκθέσει με πάτημα τις γελοίες αναλύσεις του.

Οι απαντήσεις που μας έδινε η ΠΑΕ;

¨Με αυτά ασχολούνται οι τηλεκριτικοί και οι δημοσιογράφοι¨.

¨Στα κ@κ@λα μας, εμείς τη δουλειά μας¨

Το αποτέλεσμα; Μια ανακοίνωση κατόπιν εορτής και σφαγής, η οποία δεν εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ σε τίποτα. Ο αντίπαλος πέτυχε τον σκοπό του και όσο και να φωνάζει τώρα η ΠΑΕ, το μομέντουμ χάθηκε και η ήττα ήρθε. Δεν διοικείται έτσι ο ΠΑΟΚ κύριοι.

Υ.Γ: Ναι, χθες υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Ναι , ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει παρά την κακή του εικόνα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός πως ο Δικέφαλος τελείωσε το ματς με χαφ τον Εσίτι και τον Τσιγγάρα. Και ο νοών, νοείτω.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...