Όταν η αντικειμενικότητα γίνεται...λάστιχο!

Για ακόμη μια φορά στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, η οποία φυσικά οφείλεται σε τραγελαφικούς, ανίκανους ή και εντεταλμένους ανθρώπους.
Όταν η αντικειμενικότητα γίνεται...λάστιχο!

Ο λόγος φυσικά για τον νέο..αρχιδιαιτητή (ας τον αποκαλέσουμε έτσι), ο οποίος για άλλη μια εβδομάδα τα βλέπει όλα ανάποδα και φυσικά εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο κύριος Κλάτενμπεργκ λοιπόν, αφού δεν είδε κανένα πέναλτι στον Μάτος στο γκρέμισμα του μέσα στην περιοχή της AEK, αφού δεν είδε πέναλτι στον Ζίβκοβιτς στο ίδιο ματς, αφού δεν είδε φάουλ του Χασάν στο ματς του διορισμένου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού μας είπε ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Λιβάγια με τον ΟΦΗ, αφού μας είπε ότι ήταν ορθό το πέναλτι της ΑΕΚ στα Ιωάννινα, ήρθε να μας πει ότι στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ υπάρχει φάουλ.

Ίδιες φάσεις, ίδιο πρωτάθλημα. Τι διαφέρει; Μα η φανέλα της ομάδας φυσικά, αφού προφανώς αν φοράς ερυθρόλευκα ή κιτρινόμαυρα έχεις πάντα δίκιο, ενώ αν φοράς ασπρόμαυρα, πρέπει αν σφυρίζονται τα πάντα εναντίον σου.

Ας ενημερώσει κάποιος βέβαια και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν φαίνεται να ασχολείται, πως η παθητική της στάση είναι ιδιαίτερα εκνευριστική για την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, η οποία δεν μπορεί να ανεχτεί τη λάσπη που πετάγεται στον ΠΑΟΚ από κάθε κατεύθυνση.

Όσο για τον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν έδινε τέτοιο φάουλ στην Αγγλία το πιθανότερο θα ήταν να τον απελάσουν από τη χώρα, παρά να κατέχει θέση και μάλιστα αρχιδιαιτητή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...