Ήταν καλύτερος, αλλά πάλι δεν κέρδισε!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γρανάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League...
Ήταν καλύτερος, αλλά πάλι δεν κέρδισε!

Ήταν από τα παιχνίδια που από την αρχή της χρονιάς γνωρίζουμε πως ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ. Το 3-4-2-1 του Αμπελ Φερέιρα έχει υπάρξει αποτελεσματικό σε παιχνίδια που υπάρχουν χώροι και τέτοιο παιχνίδι ήταν και το χθεσινό.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο έδωσε χώρο και κατοχή στον αντίπαλο προσπαθώντας να χτυπήσει γρήγορα, κάτι το οποίο κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό, εκμηδενίζοντας τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και απειλώντας ο ίδιος έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Σβαμπ.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, είδαμε την ίδια κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να είναι ανώτερος, αλλά ατυχία και ανικανότητα του στέρησαν το γκολ, με τον Πορτογάλο διαιτητή να συμβάλει και ο ίδιος επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και φυσικά μη καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου στο 90ο λεπτό.

Συνοπτικά, το παιχνίδι κύλησε όπως αναμενόταν. Ο ΠΑΟΚ βολεύεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες με αυτές που βλέπουμε όταν προσπαθεί να διασπάσει μαζικές άμυνες. Αξιοσημείωτη ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Βαρέλα, αλλά και του Κρέσπο (που ήταν κατά πολύ ανώτερος του Μιχαηλίδη). Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο Αουγκούστο, ο οποίος ήταν πραγματικά εξαιρετικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ωστόσο, το πρόβλημα στο σκοράρισμα παρέμεινε και στο κύκνειο άσμα του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου. Ο Πορτογάλος δίνει τα ηνία στον Πάμπλο Γκαρσία με τον πενιχρό απολογισμό των τεσσάρων νικών σε έντεκα παιχνίδια, με τον Ουρουγουανό να έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πολλά κακώς κείμενα να διορθώσει.

Υ.Γ: Πάμπλο Γκαρσία μέσα από την στήλη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μακάρι η πορεία σου να είναι τόσο καλή όσο η μέχρι τώρα σταδιοδρομία σου στις ακαδημίες της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...