Επίδειξη σοβαρότητας με πολλαπλά κέρδη!

Εύκολη νίκη και πρόκριση στους ¨8¨ του κυπέλλου Ελλάδος για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ...
Επίδειξη σοβαρότητας με πολλαπλά κέρδη!

Στο δρόμο για την κατάκτηση του τέταρτου σερί κυπέλλου του, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΟΦΗ με 4-1, παρουσιάζοντας μεγάλη σοβαρότητα, παρά το γεγονός πως με το 0-3 του πρώτου αγώνα είχε εν πολλοίς εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η νίκη του Δικεφάλου ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην μπορούν να αντισταθούν στο ρυθμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάστηκε (ορθά) με περιορισμένο rotation,κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με Στοχ, Πέλκα και Λάμπρου να παίρνουν φανέλα βασικού.

Αγωνιστικά, όπως είπαμε ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε συμβιβασμένος με την ιδέα του αποκλεισμού από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Ατομικά, αυτός που έκλεψε σίγουρα τις εντυπώσεις είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο νεαρός εξτρέμ σκόραρε με εκπληκτική ενέργεια, είχε δοκάρι, πάρα πολλές πάσες-κλειδιά, σωστές συνεργασίες και έδειξε σε όλους πως είναι εδώ και πρέπει να υπολογίζεται παραπάνω.

Ακόμη και αν οι αμυντικές του αδυναμίες ήταν φανερές σε κάποια σημεία (όπως το γκολ με το οποίο μειώνουν οι Κρητικοί, στο οποίο ο Λάμπρου δεν έχει ακολουθήσει τη φάση) , σίγουρα διαθέτει στοιχεία όπως την ατομική ενέργεια που πολλές φορές είναι απαραίτητη σε παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους που στην Τούμπα περιορίζονται σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Με βάση την εικόνα λοιπόν του ποδοσφαιριστή, είναι άδικο παίκτες όπως ο ντεφορμέ εδώ και πολλούς μήνες Λέο Ζαμπά να είναι πιο μπροστά στην ιεραρχία των εξτρέμ του ΠΑΟΚ ή να προτιμώνται αλχημείες όπως η τοποθέτηση του Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο, για το οποίο και δεν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις, αλλά και στερεί από τον ΠΑΟΚ την παρουσία του Σουριναμέζου στον άξονα της ομάδας όπου είναι και η φυσική του θέση.

Συνοπτικά ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα το οποίο απέδειξε σε πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου πως ο προπονητής της ομάδας δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανένα παίκτη της ομάδας και όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους όταν είναι έτοιμοι.

Υ.Γ: Μπράβο στον νεαρό Μιχαηλίδη για το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Εύχομαι να σταθεροποιηθεί στη θέση αυτή και να γράψει πολλές παραπάνω συμμετοχές.

Υ.Γ1: Σε αυτή την φάση του κυπέλλου δεν υπήρχε VAR. Το αποτέλεσμα; Ένα γκολ του Άρη στην Ξάνθη που έπρεπε να μετρήσει και δεν μέτρησε, ένα γκολ του Άρη που δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά μέτρησε , ένα γκολ της Ξάνθης που δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά μέτρησε, ένα πέναλτι του Βόλου που έπρεπε να επανεκτελεστεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, έχει ακυρωθεί και κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού.

Μιλάμε δηλαδή για έξι ματς συνολικά στα οποία μέτρησαν (ως τώρα) 11 γκολ με τα 4 να είναι αντικανονικά και σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκαν. Αμφιβάλετε ακόμη για το αν πρέπει να υπάρχει VAR ή όχι;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...