Δυνατά, κόντρα στους πάντες!

Είναι γραμμένο στη μοίρα του ΠΑΟΚτσή αυτό. Ό,τι κάνει, το κάνει με τις δυνάμεις του.
Δυνατά, κόντρα στους πάντες!

Φτάσαμε πάλι λοιπόν στην πιο γραφική εβδομάδα της χρονιάς. Την στιγμή που ο συμπολίτης ξυπνάει από το λήθαργο του και στην υπηρεσία του μεγάλου αφεντικού του κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα, για να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις άνευ ουσίας. Πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξη του κάπως βλέπετε.

Φέτος βέβαια, με την βοήθεια του αφεντικού του σπάει κάθε όριο. Αρχικά, είχαμε τις γραφικότητες περί Σιδηρόπουλου. Να ξεκαθαρίσω εδώ πως ο ΠΑΟΚ φυσικά και ήθελε ξένο διαιτητή παρότι πέρυσι τόσο στη φωλιά, όσο και στην Τούμπα αδικήθηκε κατάφορα με τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι και δεχόμενος γκολ-οφσάιντ. Ωστόσο, η απορία είναι άλλη.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (συνομιλητής του Κυρ-Σάββα) είχε οριστεί πέρυσι και στα δύο Άρης-Ολυμπιακός! Απίστευτο κ όμως αληθινό, αλλά ο συμπολίτης πέρυσι δεν είχε κανένα θέμα με τον εν λόγω κύριο, διότι (προφανώς) ήξερε πως δεν είχε κάτι να διεκδικήσει από τα δύο αυτά παιχνίδια, στα οποία (κρατηθείτε γερά) ηττήθηκε και τις δύο φορές!! Σοκ. Ή και όχι.

Πάμε τώρα στο var. Τα παιδιά της γειτονιάς γνωρίζουν πως με var πέρυσι το γκολ τους στην Τούμπα θα ακυρωνόταν και θα τους στερούσε την μεγαλύτερη αγωνιστική τους επιτυχία στην εποχή της έγχρωμης τηλεόρασης, δηλαδή την ισοπαλία κόντρα στον μετέπειτα αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Επομένως μέσω των εφημερίδων του λιμανιού ( ακόμη ένα σοκ) αμφισβητούν το κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί το var σωστά, λόγω της μετάδοσης από το PAOKTV.

Ιδού λοιπόν το παράδοξο: Η Nova με ανακοίνωση της μετά τα replay από το φεγγάρι στο τηγάνι είχε ξεκαθαρίσει πως δεν δίνει η ίδια τα replay για το var. Επομένως, η απουσία της από τη μετάδοση ουδεμία σχέση έχει με το var. Εκτός αν κάποιος λέει ψέματα.. Ή αν κάποιος πετάει απλά λάσπη σε υπηρεσία του αφεντικού του (τρίτο σοκ.)

Η απάντηση μας θα είναι απλή: Συσπείρωση, λύσσα, φωνή και αγωνιστικός διασυρμός στο φερέφωνο και δουλικό του κέντρου εξουσίας. Λαέ του ΠΑΟΚ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Δίπλα στην ομάδα, στήριξη στη νέα προσπάθεια, στήριξη στο PAOKTV. Μόνοι μας και όλοι τους.

Υ.Γ: Τιμή και δόξα στον οδηγό, που πήρε τα δελτία και πήγε στο βουνό.
Υ.Γ1: Γιώργο Χαντζάρα για πάντα συνοικιάρα.
Υ.Γ2: Τρεις φορές.
Υ.Γ4: Κάνε μας τη χάρη..

Διαβάστε ακόμη...