Καζαμίας 2017 (α' μέρος)

Ο γνωστός και καταξιωμένος μάγος Abdel Razek Fatlala, επανέρχεται στο paokmania και μας δίνει σύντομες πληροφορίες για το μέλλον του ΠΑΟΚ!
Καζαμίας 2017 (α' μέρος)

Ιανουάριος

Με την χρονιά να ξεκινάει απο την 1η αγωνιστική της σουπερλιγκ σε μια προσπάθεια να φανεί μια πρώτη αλλαγή στο "σύστημα" ο ΠΑΟΚ πηγαίνει και κερδίζει με 0-3 μέσα στη Λιβαδειά. Αντί για 40 παλικάρια ο Γιώργος Σαββίδης προτιμάει 40 σουβλάκια από τα οποία, σε μια τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και αλτρουισμού, δίνει τα μισά (20) να τα μοιραστούν οι σεκιούριτι του, το προπονητικό τιμ και ο Μπίσεσβαρ ο οποίος όμως θέλει και γλυκάκι στο καπάκι και μια ρήξη δημιουργείται κάτι που αλλάζει και τα δεδομένα στη μεταγραφή Γκάρυ Ροντρίγκεζ. Αντί να πάει αυτός στη Γαλατάσαραϊ πάει ο Ολλανδός που έναντι οβολού, βολεύεται με 2 κιλά doner κεμπάπ την ημέρα. Το ντηλ κλείνει άμεσα και παίρνουμε 4 εκ. Ευρώ σε 400 εξάμηνες δόσεις από τους Τούρκους που έχουν πρόβλημα με το ffp. Ο Γκάρυ μένει Τούμπα, έστω και προβληματισμένος γιατί είχε ζηλέψει από την πρόκριση μας στο σουκρού σαράτσογλου και έκτοτε ήθελε να γίνει και αυτός μάρτυρας ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στην Πόλη...

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και περνάμε αέρας στα εκτός με Γιάννενα, Λάρισα και Παναιτωλικό με τριάρες αλλά γκελάρουμε στα εντός με... Γιάννενα και Λεβαδειακό με τον κόσμο να ζητάει απεγνωσμένα έναν σέντερ φορ. Την επόμενη μέρα με τα 4 μύρια της μεταγραφής Μπισεσβαρ, ο Ιβάν φέρνει πίσω τον Μίετσελ. Όχι για να παίξει μπάλα, αλλά γιατί όλοι του λένε να βρει και να φέρει πάση θυσία, έναν Μίετσελ. Αυτόν βρήκα, αυτόν έφερα λέει στην υποδοχή που του επιφυλάσσει ο λαός στο αεροδρόμιο. Τρεις κρατούν και ένα πανό που λέει "Βιεϊρινια γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα" και ο Σαββίδης Τζούνιορ νευριασμένος λέει ότι τον απέκλεισε μέχρι και από το fb γιατί δεν πάτησε like στο status του Τζαβέλλα και δεν κάνει προσφορά μέχρι να πατήσει Like...

Στο μπάσκετ ο Τσόχλας βγαίνει πρώτος σκόρερ του μήνα με μ.ο 32 πόντους (όλοι με τρίποντα και βολές), παίρνουμε έναν Αμερικανό που τον λένε Bird για άσο και γενικά, ο Ιανουάριος κυλάει φυσιολογικά με μια νίκη μια ήττα ανά αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου και όλες στο 4ο δεκάλεπτο.

Στο βόλεϊ επιστρέφει για τα καλά ο Γκόμεζ και ξεκινάμε το σερί των 3-0 σετ σε 30 λεπτά αγώνα.

Φεβρουάριος

Με τις μεταγραφές να λήγουν, ο ΠΑΟΚ εν τέλει αποκτάει στη μεταγραφική του χειμώνα τους Στοχ, Βιεϊρίνια (που πάτησε το like τελικά), Ματέους (που παραδέχτηκε ότι τα Κινέζικα είναι πιο δύσκολα απο τα Ελληνικά) και δανεικό για 6 μήνες το Νάτχο. Με την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Μίχελ δηλώνει με αφορμή τον μη ερχομό φορ (πέρα του Μίετσελ) ότι "Πήγαμε να φέρουμε και Μουσλίμοβιτς, αλλά δεν έκατσε γιατί στο συμβόλαιο ζήτησε αυστηρή ρήτρα να βαράει το τύμπανο πριν από κάθε αγώνα, ακόμα και στα εκτός". Με τον Γκάρυ πλέον να έχει αλλάξει το επίθετο του σε Ροντίγκογλου , να αφήνει μουστάκι και να τρώει μόνο doner, σαρμαδάκια (γιαλαντζί) και κιουνεφέ για επιδόρπιο, η μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ δείχνει όλο και πιο πιθανή. Αποφασίζουν να παραμείνει εκτός μέχρι το καλοκαίρι για τεχνικούς λόγους και αποκαταστάσεως της βλάβης, έτσι οι Στόχ και Αντελίνιο μένουν να ερίζουν για τη θέση στα αριστερά. Το θέμα λύνεται όταν μέσα στη Ξάνθη ο Ίβιτς ξεκινάει με τον Πορτογάλο δεξί μπακ και τον Μάτος σέντερ φορ. Ο Βραζιλιάνος κάνει χατ τρίκ και ο ΠΑΟΚ περνάει αέρας απο τα πηγάδια. "Η ομάδα έχει φορ" δηλώνει ο Ίβιτς και η ιστορία τον επιβεβαιώνει: Στα ματς με Σάλκε ο Μάτος πετυχαίνει δυο γκολ στη Τούμπα και τέσσερα στο Γκελζεκίρχεν (όλα με κεφαλιά) και ο ΠΑΟΚ περνάει με σκορ 2-2 στο εντός και 4-4 (μετά από παράταση) στη Γερμανία. "Φέρτε μου το γατάκι τον Ντε Χεα" αναφωνεί ο Κλάους και όλοι τον κοιτούν στον πάγκο σαστισμένοι.

Στους υπόλοιπους αγώνες τα γνωστά. Σίφουνας στα εκτός, γκέλες στα εντός, ο ΠΑΟΚ παραμένει εκτός πλέι οφ με τρεις βαθμούς διαφορά από τον 5ο Πανιώνιο. 4η η Ξάνθη, 3ος ο ΠΑΣ, 2η η Κούλα γιατί η Ζέλα βαράει -και επίσημα- φαλιμέντο. Με αφορμή αυτό ο Σαββίδης Τζούνιορ πάει και με 5 απο τα 6 που τσιμπήσαμε απο του Λούκας, κλείνει με μεταγραφή τον Μπεργκ στον οποίο επιπρόσθετα δίνει 5ετες συμβόλαιο 1,5 εκ. Αλλά για το καλοκαίρι. "Έφερα καλύτερο από τον Φινμπόγκασον" λέει στο στάτους του στο instagram σε σχόλιο του σε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται να κάνει γκραφίτι με "ΠΑΟΚ G4" έξω από το καραϊτάβλι.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο γάβρος παραμένει σταθερά πρώτος με τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη να αναγκάζονται να αυτο-οριστούν σε μια σειρά αγώνων ώστε να διασφαλιστεί το πρωκτάθλημα.

Στο μπάσκετ ακόμα ψάχνουμε για πλέι μέικερ και ο Τσόχλας κάνει αυτό το μήνα ρεκόρ καριέρας με μ.ο 38 πόντους, όλοι -φυσικά- με τρίποντα και βολές.

Στο βόλεϊ επικρατεί προβληματισμός γιατί ναι μεν η ομάδα κερδίζει με 3-0 κάθε αντίπαλο αλλά στα εντός και όταν έχει κίνηση στην πόλη δεν προλαβαίνουν να φτάσουν οι οπαδοί στο γήπεδο. Αποφασίζουν σε μια κίνηση σεβασμού προς τους οπαδούς της ομάδας να παίζουν οι Γκομεζ και Ντάντε εναλλάξ ανά δέκα πόντους και μαζί μόνο στους 5 τελευταίους κάθε σετ, ώστε τουλάχιστον να προλαβαίνουμε το τρίτο. Ο κόσμος ξαναβρίσκει σιγά σιγά το ενδιαφέρον του και το παλατάκι ζει στιγμές μεγαλείου με μέσο όρο πάνω από 150 εισιτήρια.

Μάρτιος

Η κλήρωση για τους 16 φέρνει τον μουφα Ζλάταν απέναντι μας και ο Κλάους δηλώνει χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να μαρκάρει τον Σμόλινγκ. Αρχικά μας δίνουν μόνο 3.000 εισιτήρια για το Ολντ Τράνφορντ αλλά με ντου μπαίνουμε και οι 15.000 που μαζευτήκαμε απο έξω και παίρνουμε το διπλό με αυτογκόλ του Φελαϊνί και τον Μάτος να διαμορφώνει το 1-2 στο 94' με κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά, ψαράκι. Το γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ το βάζει ο Βαρέλα με κεφαλιά ψαράκι και αυτός. Σαστισμένος κοιτάει το Γλύκο που φορούσε το ίδιο χρώμα (πράσινο) φανέλα με τον Ντε Χεα, κάτι που μπέρδεψε τον θηριώδη αμυντικό.

Μέχρι τη ρεβάνς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη διαφορά στο εγχώριο πρωτάθλημα και μπαίνει στις θέσεις των πλέι οφ με διπλό μέσα στη Κούλα και άνευ αγώνα τη γριά ως μέρος της συμφωνίας για τη μεταγραφή Λάμπρου. Υποδέχεται επίσης το γάβρο με διαιτητή τον Παππά και επόπτες τους Αρίστο και Χούσκογλου (ελλείψει άλλων αξιόπιστων). Το ματς κινδυνεύει να διακοπεί στο 93΄ όταν με το σκορ στο 2-0 ο Παππάς ανακαλύπτει διπλό πέναλτι καθώς όπως λέει, την ίδια στιγμή γλίστρησαν οι Φορτούνης και Ιντέγε εντός περιοχής και δεν μπορεί να αφήσει κάποιον παραπονεμένο. Ο Γλύκος όμως πιάνει το ένα από τα δύο που εκτελεί ο διάσημος Έλληνας καταδύτης και έτσι ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-1. Μεγάλη απώλεια όμως ο Κρέσπο που του έσπασε ο Μιλιβόγιεβιτς και τα δυο ζυγωματικά και θα απουσιάσει για 5 αγωνιστικές λόγω κόκκινης για διαμαρτυρία (μια κίτρινη ανά ζυγωματικό) με το κενό στα σέντερ μπακ μας να αρχίζει να προβληματίζει.

Εμείς φυσικά δε μασάμε και στο μυαλό μας είναι το δεύτερο ματς με τους κόκκινους διαβόλους. Παπάρια διάβολοι, με τον Μάτος να κάνει ένα ακόμα χατ-τρικ στη νέα του θέση ως φορ (και το Μαλεζά στα σέντερ μπακ) φτάνοντας αισίως τα 20 γκολ στη σεζόν. Από την άλλη τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούν σε στυλ "ναι μεν αλλά", για ένα φορ που δεν είναι φορ και εκτός των άλλων δεν μαρκάρει κτλ κτλ, προτάσεις που αρχίζουν να βγαίνουν δειλά δειλά.

Στο μπάσκετ και αφού έχουμε φτάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με πρώτο σκόρερ τον Τσόχλα με 29 πόντους μ.ο, διώχνουμε τον Bird που τελικά ήταν τριάρι και φέρνουμε -ξανά- Αμερικάνο πλέι μέικερ με το όνομα Earvin Johnson. Είναι κοινή πεποίθηση ότι μετά τους Jordan, Bryant, Bird, ο Johnson ίσως μας βγει καλός. Αλλά δεν είναι εκεί το μεγάλο νέο, καθώς μετά και τον ερχομό του Τζονσον, ο Ιβάν τρελαίνεται καθώς λέει από μικρός εκτός από ΠΑΟΚ ήταν και Λέικερς και έτσι -επιτέλους- μπαίνει και στη ΚΑΕ. Πρώτη κίνηση του να πουλήσει τον Τσόχλα ο οποίος πάει στη Μπάρτσα ως αντικαταστάτης του Ναβάρο. Στο συμβόλαιο του μάλιστα αναγράφεται καθαρά ότι με τον Ισπανό (που αποσύρεται), θα ανοίξουν συνεταιριλίκι και ένα μπαρμπεράδικο, το "La Tsoxla Navaro".

Διάφοροι σύνδεσμοι βγάζουν ανακοίνωση όπου αναφέρουν ρητά ότι με το να φέρνει Johnson και να στέλνεις τον Τσόχλα στη Ρεάλ πέφτεις στα μάτια μας. Ο Ιβάν απαντάει με Τσιστιακόφ. Σε μια στιγμή παρορμητισμού αναφέρει ότι τον θυμήθηκε κατά την επίσκεψη του σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και καθώς κοιτούσε το πόρτ παγκάζ ενός τζιπ.

Απρίλιος

ΜΠΑΜ! ΠΑΤΑΓΟΣ!

Ο Μάτος λένε έναντι 5 εκατομμυρίων, έχει κλείσει στη Μαν.Γιουν για το καλοκαίρι. Αργότερα μαθαίνεις μάλιστα ότι ο μούφα Ζλάταν, μετά την ταπείνωση που δέχτηκε στους 16, προσφέρεται οικειοθελώς ως αντάλλαγμα. Όμως το μεσημέρι, το "νομικό επιτελείο" των Εγγλέζων ανακαλύπτει ότι υπάρχει ρήτρα στα 5 χαρτιά για τον Βραζιλιάνο. Ακόμα περισσότερο σου λέει, ξέχασαν μέσα στον ορυμαγδό της καθημερινότητας να τον ανανεώσουν και έτσι με ένα συμβόλαιο στα 5 χαρτιά, τον δελεάζουν. Ο μ. Ζλάταν μένει ξεκρέμαστος και εκεί ένα δημοσίευμα αργά το βράδυ της πρώτης Απριλίου, ανατρέπει τα πάντα. Σκάει ο Ιβάν που θα αποφασίσει. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω.

Βέβαια, ανακύπτει ένα πρόβλημα, καθώς το Μακεδονία ανακαινίζεται και έτσι δεν γίνεται εκεί η όλη φάση καθώς πολλά...αυτιά πολλά προβλήματα όπως λέει μια παροιμία (λέμε τώρα).

Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με skype εν ώρα πτήσης, αποφασίζουν να γίνει το σκηνικό στη Ν. Μεσημβρία γιατί ήθελαν να δουν μήπως ανεβάσουν τον Λάμπρου για αντικαταστάτη του... Ο Ιβάν παίρνει το ελικόπτερο από το Μακεδονία και σκάει στη μέση του κεντρικού γηπέδου στο προπονητικό κέντρο.

Το θέμα εν τέλει παραμένει στάσιμο "μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη του" όπως δηλώνει η ΠΑΕ.

Την ίδια μέρα βέβαια η ομάδα περνάει σαν καταιγίδα από το Περιστέρι με τον Ίβιτς να δηλώνει απλά ικανοποιημένος από το αήττητο σερί των 10 νικών και την πρόκριση στους 8 του Γιουρόπα. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα δηλώνει.

Ο μήνας συνεχίζει με θετικές εμφανίσεις μέχρι που το μεγάλο ματς στους 8 του Ευρωπαϊκού, με τον γάβρο (που είχε αποκλείσει τη Αστρα Γκουργκιου μετά την Οσμανλισμπόρ) φτάνει. Πρώτο ματς εκεί μέσα με διαιτητή τον...Παππά που εκτάκτως είχε μεταπηδήσει σε διεθνής. Με τον Μάτος να έχει αποβληθεί στο 1ο λεπτό για εξύβριση στα πορτογαλικά όπως έγραψε ο Παππάς, ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ στο 104' του αγώνα και πηγαίνει στη ρεβάνς της Τούμπας με το 1-0 στην πλάτη και απόντες λόγω κόκκινης τους Μάτος και Κρέσπο (με δύο κίτρινες στη διάρκεια του ζεστάματος).

Αλλά μια κατάμεστη Τούμπα παίρνει την πρόκριση. Διαιτητής ξανά ο Παππάς (η ουεφα ερευνούσε βέβαια όπως είχε πει το προηγούμενο ματς και θα έβγαζε κάποια στιγμή πόρισμα) αλλά με γκολ από τα αποδυτήρια του Στοχ με κεραυνό από τα 35 μέτρα δίνει το έναυσμα. Τελικό σκορ 3-0 με τον Παππά την επόμενη ημέρα να κρεμάει την ευρωπαϊκή σφυρίχτρα του.

Στο μπάσκετ μπαίνουμε στα πλευ-οφ, παίζουμε με Κούλα και ενώ την περνάμε αποκλειόμαστε από το βαζελο με σφαγή εκεί μέσα και συγκλονιστική εμφάνιση Τζόνσον με 22 ασίστ. Ο Ιβάν παρόλα ταύτα, προμηνύει αλλαγές για το νέο έτος.

Μάιος

Για πλάκα το ταξιδάκι στη Βουλγαρία για τους 4 με τη Λουντογκόρετς. Νικάμε στην άδεια Τούμπα (ποια Λουντογκορετγκς τώρα) δύσκολα με 1-0 (γκολ Κλαους που κάνει σσσσ στους 500 Βουλγαρους που ήταν εκεί) αλλά περνάμε με 0-0 εκεί μέσα και επική εμφάνιση Γλύκου.

Την ίδια ώρα ο Βενγκέρ δηλώνει ότι καλός μεν ο Λούκας αλλά μόνο στο κυπελλάκι μου κάνει τα χατ-τρικ, με την λέξη "τουιτίκα" να ακούγεται πεντακάθαρα στις δηλώσεις του. Την επόμενη ημέρα διαβάζουμε για επαφές ΠΑΟΚ Λουκάς για μεταγραφή με 4 μύρια το καλοκαίρι, μέχρι να φτάσει βράδυ η μεταγραφή απορρίπτεται από τους σχολιαστές της καθώς μιλάμε για ένα παίχτη που απλά έκανε ένα ξεπέταγμα και δεν μπόρεσε να παίξει ούτε στα πελατάκια μας την Άρσεναλ. Τελικά του Μάτος έστεκε και στα ραδιόφωνα επικρατεί παροξυσμός καθώς -όπως λένε- δεν γίνεται να χαλάς έτσι το βασικό κορμό της ομάδας κάθε εξάμηνο. Η θέση του Ίβιτς τρίζει, άλλωστε πολύ έκατσε, ο Μίχελ καλύτερα να πάει να σφυρίξει κάνα οφσάιντ όπως διαδίδει η "πιάτσα" που ξέρει κτλ κτλ. τα γνωστά και ...ασπρόμαυρα.

Ο Che4 ωρύεται, αλλά ο Ιβάν -ξανά- εμπλέκεται και -ξανά- αποφασίζει και... σκέφτεται να φέρει πακέτο μουφα Ζλάταν και Λούκας για καλοκαίρι με τα 5 μύρια από την πώληση Μάτος ενώ δίνει παράλληλα εντολή να ανεβάσουν τον Λάμπρου. "Δώσε φορ στο λαό". Όλα αυτά το καλοκαίρι βέβαια αλλά δε γ$#@αι, στο φόρουμ του PAOKmania επικρατεί πανικός καθώς μερικοί δηλώνουν βέβαιοι ότι ΔΕΝ πρόκειται να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του...

Μπαίνουμε εν τέλει στα πλέι οφ ως δεύτεροι, τραίνο και αήττητοι για 19 αγώνες. Βέβαια και ο γάβρος χάνει βαθμούς μόνο από εμάς και έτσι τερματίζει πρώτος...

Όταν αυτά -επιτέλους- έρχονται και ενώ όλη η Ευρώπη το είχε, η επο δεν το είχε πάρει ΠΡΕΦΑ και έτσι μας στριμώχνει το πρόγραμμα, αναγκάζοντας μας να ξεκινήσουμε το Τετάρτη-Κυριακή με κούλα μέσα, Γιάννενα εκτός, Ξάνθη μέσα, Στοκχόλμη τελικός Γιουροπα, Ξάνθη έξω, Γιάννενα μέσα και κούλα οακα... ακόμα δε περισσότερο, μετά το ματς με τα χανούμια, ξαναπαίζουμε τελικό στο οακα με το γάβρο.

Ζητάμε το γήπεδο από το νιόνιο για να προπονηθούμε εκείνο το διάστημα αλλά μας το δίνουν μόνο αν πάρουμε Ανσαριφάντ, οπότε ζητάμε ο αγώνας να μετατεθεί στις 5 Ιουνίου καθώς τα πλευ-οφ λήγουν μια. Η επο αρνείται και αγώνας γίνεται στις 3 όπως είχε προαποφασιστεί.

Με το μυαλό όλων (όπως είναι λογικό) στη... φυγή Μάτος, έρχονται τα πλέι οφ ενώ σιγά σιγά και ο λαός καταστρώνει τα σχέδια και για την απόβαση στη Σουηδία στις 24 του μήνα. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά και φέρνουμε x με όλους στα πρώτα τρία ματς αλλά στα @@ μας.

Στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Τότεναμ ο Κλάους παθαίνει ένα όμορφο deja vu και στο 14ο λεπτό καρφώνει τους Άγγλους, ξυπνώντας τους αναμνήσεις. Ο Βαρέλα με ένα γκολ ακόμα κάνει το 0-2 αλλά καπάκι ξαναμπερδεύει τον Γλύκο με τον Λορίς (άτιμα πράσινα) και κάνει το 1-2 με αυτογκόλ το οποίο είναι και το σκορ ημιχρόνου. Να μην τα πολυλογούμε, ο Κάνιας βάζει το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ (και το πανηγυρίζει με dab) για το 1-3 και οι Άγγλοι απλά απογοητευμένοι αποδέχονται τη μοίρα τους. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ.

Στα πλέι οφ πατώνουμε με με δύο ήττες και απομένει μόνο το ματς μέσα στη κούλα. Στα ράδια κράζουν γιατί λέει παρατήσαμε την Ελλάδα για την Ευρώπη...

Ο Ιβάν βγαίνει δημόσια και λέει ότι στηρίζει Ίβιτς την ίδια ώρα που ο Τζαβέλλας γυρνάει από άδεια.

Στο βόλεϊ πάμε τελικό με ντεσαβανταζ έδρας με γαβρο και το σηκώνουμε. Οι παραδόσεις δεν πρέπει να σπάνε δηλώνει ο Καλμαζίδης.

Ιούνιος.

Χάνουμε και από την κούλα στο οακα. Βγαίνουμε μεν 5οι αλλά επειδή πήραμε το Γιουρόπα θα παίξουμε κατευθείαν ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ του χρόνου -επιτέλους!-. 

Μερικοί λένε ότι ο Ίβιτς κοιτάει μόνο το Ευρωπαϊκό του ιματζ και πως αν δεν πάρει το κύπελλο θα έχει αποτύχει εντελώς στους εγχώριους στόχους. Ο Μιχελ καλύτερα να πάει να σφυρίξει κάνα 5x5 λένε άλλοι.

Ο τελικός κυπέλλου δεν γίνεται ποτέ καθώς 80 γαβροι πάνε να κάνουν ντου στην πομπή των 40.000 που κατεβαίνουν για τον τελικό. Το αποτέλεσμα λογικό αλλά ο υφυπουργός αθλητισμού δίνει το κύπελλο στο γάβρο ανευ αγώνα. Οι 40.000 που κατέβηκαν τζάμπα τριγυρνάνε την πρωτεύουσσα ψάχνοντας μπουγάτσα με τυρί αλλά μάταια.

Αλλά ο μήνας αυτός φέρνει και τις περισσότερες αποκαλύψεις από όλα όσα ακουγόντουσαν στο μεσοδιάστημα. Έτσι, ο Μάτος όντως φεύγει, ο Γκάρυ όντως μετακόμισε (με Ι.Χ και όχι αεροπορικώς) στην Πόλη αλλά επίσης οι Ιμπραήμοβιτς, Λούκας και Μπεργκ έρχονται στον ΠΑΟΚ.

Μερικοί επιτίθενται πάλι στο τμήμα σκαουτινγκ της ΠΑΕ με το επιχείρημα ότι μόνο παίχτες που είχαμε ή ήταν αντίπαλοι μας απασχολούν. Η φυγή Νατχο δίνει ακόμα μεγαλύτερα πατήματα. Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή 5 σέντερ φορ αλλά ξέμεινε από δεκάρια, οπότε ο Ιβάν αποφασίζει να λάβει δράση και έτσι, επιστρέφει ο Βρύζας ως επικεφαλής τμήματος επικεφαλών τμημάτων. Στις πρώτες του δηλώσεις μιλάει για τριετές πλάνο και αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ακούγεται ότι ο Τούντορ θα επιστρέψει και μαζί του θα έρθει και ο Ιντέγε ώστε να έχουμε μια εξάδα σέντερ φορ, σαν τις μπύρες. "ΠΑΟΚ είσαι" γράφει ο Γιώργος Σαββίδης φωτογραφίζοντας μια six-pack συσκευασία Μπύρα ΠΑΟΚ που μόλις κυκλοφόρησε στις μπουτίκ με δώρο καπέλο.

Ο Στοχ δηλώνει ότι σταματάει τη μπάλα και θα επικεντρωθεί στη μουσική καριέρα, ο Βιεϊρίνια επιλέγει το 14, ο Ιμπραήμοβιτς σε μια βόλτα του πλακώνεται με κάτι γριές που τον πουλούσαν τρέλα και καταλήγουν αυτές νοσοκομείο και αυτός στο κρατητήριο. Ο Ιβάν αρνείται να τον βγάλει έξω γιατί κάτι τέτοιο δεν αντιπροσωπεύει το ήθος του και έτσι μετά από 2 ημέρες που βλέπει το φως του ήλιου ξανά, καταλήγει να κάνει προπονήσεις με τον Τζαβέλλα που γύρισε από την άδεια και τους Τζιόλη, Σκόνδρα που περιμένουν να πει 30 του μήνα να φύγουν... τέλη του μήνα ο μούφα Ζλάταν ανακοινώνει ότι σταματάει τη μπάλα μη μπορώντας να διαχειριστεί το ότι δεν μπόρεσε να παίξει στον ΠΑΟΚ έστω ένα δεκάλεπτο, έστω όσο ο Μπερμπάτοφ...

Στο μπάσκετ ο Σαββίδης ανακοινώνει ότι θα μπούμε στο τοπ-5 της Ευρώπης και πως πρώτη κίνηση του καλοκαιριού θα είναι η επιστροφή Τσόχλα, σε συνδυασμό με την επέκταση του franchise από το μπαρμπεράδικο στο οποίο -όπως φημολογείται- ψήνεται να χώσει και τη ΔΙΜΕΡΑ ως μέτοχο. Ο Κλάντον μάλιστα, κάνει ταττού μια φαλτσέτα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη...