ΠΑΟΚ είναι ο λαός του!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα ενημέρωσε για τα διαρκείας που έχουν δοθεί. 800 διαρκείας, με πρωτοστάτες τους ΣΦ.
Μπαρκαρούτσος
ΠΑΟΚ είναι ο λαός του!

Πολύ καλό νούμερο για μια ομάδα μπάσκετ που σώθηκε από τη καταστροφή 19/08 και έχτισε ρόστερ βιαστικά, αλλά νούμερο-ντροπή αν αυτή η ομάδα αυτή λέγεται ΠΑΟΚ.

Όπως όλοι ξέρουν, ο κόσμος στο Παλατάκι εδώ και πολλά χρόνια είναι λιγοστός. Πάμπολλες ερμηνείες μπορούν να δοθούν (ίσως δικαιολογίες), αλλά δεν θα μιλήσω τώρα γι'αυτά. Είναι μια τεράστια κουβέντα που κάποτε πρέπει να γίνει. Όχι όμως τώρα. Δεν είναι το σωστό timing να αναλύσουμε γιατί δεν πήγαινε ο κόσμος στο Παλατάκι, αλλά πρέπει να πούμε γιατί πρέπει να έρθει! Η συσπείρωση γύρω από τη ΚΑΕ φέτος είναι δυνατή και έχει ήδη ξεκινήσει...

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει καθημερινά για τις μαζικές αγορές εισιτηρίων διαρκείας από τους Συνδέσμους! Η επιστροφή των Συνδέσμων στο Παλατάκι, σε μια χρονιά που ξεκινά με τις χειρότερες συνθήκες και έχει ανάγκη το λαό της, είναι μια αχτίδα ελπίδας που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται. ΛΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών, ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλόφου, CLUB PAOK Mylotopos, ΣΦ ΠΑΟΚ Βερολίνου, Club PAOK London Royal Fans, ΣΦ ΠΑΟΚ Σερρών, Club PAOK Panorama, Θύρα 4, ΣΦ ΠΑΟΚ Λεκανοπέδιο Νευροκοπίου έχουν πάρει περίπου 200 διαρκείας και τους περιμένουμε στο Παλατάκι για ΠΑΟΚ ατμόσφαιρα!

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ, αγόρασε ειδικές θέσεις box εντός του παρκέ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα! 

Ο Adelino Vieirinha έκανε μια αξιομνημόνευτη κίνηση, δεχόμενος να συμμετάσχει στο promo video των διαρκείας της ΠΑΕ, αγοράζοντας παράλληλα και κάποια εισιτήρια στο όνομά του, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά λέει "Μετά το sold-out των διαρκείας στη Τούμπα, ήρθε η ώρα να γεμίσουμε το Παλατάκι!"

Τώρα είναι η σειρά σου. Η σειρά του απλού ΠΑΟΚτσή που για οποιονδήποτε λόγο απείχε από το PAOK Sports Arena. Πρέπει και ο τελευταίος οπαδός να αντιληφθεί ότι κάθε ευρώ μετράει! Αν τα διαρκείας φέτος φτάσουν σε μεγάλο 4ψήφιο νούμερο (ρεκόρ τελευταίων ετών..), ο λαός γίνεται βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ, κάνοντας πράξη αυτό το "ΠΑΟΚ είναι ο λαός του" που κάποτε φωνάζαμε με καμάρι... Ο καθένας μας αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη βοήθειας για τον ΠΑΟΚ... Πρέπει αυτή τη δύναμη, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, να τη δώσουμε στην ομάδα, να πάρει τα πάνω της σε κάθε επίπεδο! Σαν οπαδοί, έχουμε χρέος...όχι για τον Μαργαρίτη, όχι για τον Τσόχλα, για τον Φλεβαράκη, για τον Μπίδη... Για τον ΠΑΟΚ που αγαπάμε!

Τα διαρκείας διατίθενται για άλλη μια χρονιά σε προσιτές τιμές: 50€ ανέργων/φοιτητών/ΑμεΑ, 80€ κατόχων ποδοσφαιρικού διαρκείας ή ανανέωση περσινού διαρκείας μπάσκετ, 100€ για κάθε νέο διαρκείας και ούτω καθ'εξής...

Το μπάσκετ έχει ανάγκη δίπλα του τον κάθε ένα από εμάς! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!

 

Διαβάστε ακόμη...