Αλητείες, ε;

Θα ασχοληθεί σοβαρά κάποτε κάποιος από την ΠΑΕ με αυτήν την ποντικομαμή;
Ντίνος Liverpool
Αλητείες, ε;

Κοιτάξτε και θαυμάστε δηλώσεις του Σάββα Χρυσομυγίδη:

«Τελείωσε αυτό το ματς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα και όσοι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αλητείες να το ξεχάσουν, γιατί πλέον έχει αλλάξει και ο αθλητικός νόμος. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί βλέπω ότι και ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος, ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»

Ο «κύριος» που προσπάθησε πρόπερσι στο κύπελλο να ποινικοποιήσει την καζούρα με τους γαύρους, τολμά και μιλά για αλητείες! Θα λερώνονταν το κωλαράκι σας, κυρ. Σάββα από τους γαύρους, ε;

Την ώρα που ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φυλακισμένων Προέδρων (αυτό σημαίνει ΟΣΦΠ από τη δεκαετία του 1990 και εντεύθεν, για όσους τυχόν δεν το ήξεραν) επαίρεται για την εφήμερη και τυχερή επιτυχία του, τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχός του είναι υπόδικος, το να μιλάει για αλητείες είναι το λιγότερο προκλητικό!

Αλητείες είναι αυτά που τόσα χρόνια κάνετε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Όλα αυτά που συνθέτουν την εγκληματική οργάνωση που εδώ και δεκαετίες εσείς οι ίδιοι καλλιεργείτε και συμπροεδρεύετε μαζί με τις άλλες τις πράσινες λέρες.

Αλητείες είναι οι Πούλιοι, οι Φακήδες, οι Βαμβακόπουλοι, οι Ρουμίνστεφ (που κουβαλάγατε από τη Βουλγαρία!), οι Καλαθενοί, οι Βαλιάνοι, οι Μπριάκοι, οι Χατζήδες, οι Λαμπρόπουλοι, οι Παπαπέτροι, οι Φινοκαλιώτηδες και τόσοι άλλοι (ποιον να πρωτοθυμηθούμε, ρε γμτ;) που επιστρατεύατε προκειμένου να σφάξουν χωρίς όρια και έλεος.

Αλητείες ήταν οι υπερτριπλάσιες χορηγίες του ΟΠΑΠ, που για πολλά χρόνια, για τις ίδιες ακριβώς διαφημίσεις - με το πρόσχημα και την επίφαση της εμπορικότητας των ομάδων - εισέρρεαν στα ταμεία των ομάδων του πρώην ποκ! Ούτε καν οι ίδιες τηλεοπτικές αποζημιώσεις από την κρατική τηλεόραση, που με τα δικά μας χρήματα αποζημίωνε αδρά το συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς, πάλι με ποσά πολλαπλάσια... Ακόμα και καλοκαιρινά φιλικά παιχνίδια του κωλόγαυρου με τυχάρπαστες ομαδούλες της σειράς είχε στο πρόγραμμά της, μέχρι πρόσφατα, η τηλεόραση του ελληνικού δημοσίου!

Αλητείες είναι οι «δορυφόροι» και οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι! Τα πάρε-δώσε με τα οποία είναι υποχρεωμένα τα γιουσουφάκια σας να σας δώσουν το πρωτάθλημα!

Όλα αυτά για τα οποία ποτέ δεν λογοδοτήσατε, είναι αυτά τα οποία έχουν κάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο, φυσικά) να αηδιάζει και μόνο στο άκουσμα της λέξης «ολυμπιακός».

Στην ομάδα που έχετε ποτίσει με αδικία δεν θα μιλάτε για αλητείες! Ούτε το όνομά της θα λέτε, προτού κάνετε γαργάρες με άκουα φόρτε!

Αλητείες - και πολύ παραπέρα ορισμένες πράξεις, δηλαδή κακουργήματα - είναι:

• Ο ηγετικός ρόλος στην εγκληματική οργάνωση,
• Ο Επηρεασμός ΕΠΟ και διαιτητών,
• Το Παράνομο κέρδος από το Champions League και το στοίχημα,
• Η ανατίναξη του φούρνου του Κωνσταντινέα,
• Η αλλοίωση του Ολυμπιακός-Βέροιας σε συνεργασία με τον Αρβανιτίδη,
• Οι εξωθεσμικές συνομιλίες με τον Θ. Θεοδωρίδη για την αποπομπή του Πιλάβιου και την επιλογή του Σαρρή,
• Οι απολύσεις δημοσιογράφων.

Για τα τελευταία ήρθε η ώρα να λογοδοτήσετε, φυσικά. Ελπίζω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Εύχομαι η παράδοση να συνεχιστεί κανονικά και να τιμήσετε και πάλι με ζήλο και αυταπάρνηση το προσωνύμιο του Συνδέσμου Φυλακισμένων Προέδρων, που με το σπαθί σας έχετε κατακτήσει!

Δεν αρκεί, όμως, αυτό! Όπως δεν αρκούσε η φυλάκιση του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη. Όταν με τις τακτικές που ακολουθείς και τις μεθόδους που εφαρμόζεις κερδισμένος βγαίνει η ομάδα σου, λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού, τότε δεν είναι δυνατόν οι ποινές να μην αγγίζουν και την ίδια την ομάδα! Αλίμονο! Υπάρχει, άλλωστε, το πρόσφατο παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας!

Περιμένω, «κύριε» Σάββα! Και τότε θα ήθελα να κάνεις δηλώσεις... να σε καμαρώσω!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...