Διαστημικά Σκουπίδια!

Ο όρος «διαστημικά σκουπίδια» είναι πολύ μικρός για να αποδώσει το απύθμενο της επιπολαιότητας και την άβυσσο της βλακείας ορισμένων «αρθρογράφων» – ο Θεός να τους κάνει... «αρθρογράφους»!!!
Ντίνος Liverpool
Διαστημικά Σκουπίδια!

Και δεν με νοιάζει στο ελάχιστο όταν οι κοτσάνες που εκτοξεύουν ασύστολα δεν έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Όταν όμως έχουν, τότε θέλω και απαιτώ τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μου να είναι σε εγρήγορση. Όποιος θίγει, προσβάλλει και κάνει κακό στην ομάδα μου, καλό θα ήταν να εισέπραττε άμεσα τις συνέπειες των γραφομένων του.

Κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα σε αυτόν τον κόσμο! Υπάρχουν συγκεκριμένα άθλια... συγγνώμη μπερδεύτηκα... αθλητικά sites στην Ελλάδα που με σκοπό να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις, δεν διστάζουν να δημοσιεύουν επικίνδυνες και επιβλαβείς αρθρογραφίες.Δεν είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό ανεξέλεγκτα! Είναι γνωστά και είναι πάρα πολύ εύκολο να ελέγχονται αυτά τα sites σε καθημερινή βάση.

Ο παντελώς άσχετος με την έννοια της εγκράτειας και της ρήσης «μεγάλη μπουκιά φάε, μικρή κουβέντα πες» γραφικός κυρ. Νίκος, δεν έχει βάλει καθόλου μυαλό από τότε που ονειρευότανε «καλώς τα παιδιά» και «3-0» και «αυτοί οι κοντοί δεν κάνουν για μπάλα». Ούτε το κάζο που έπαθε τότε η ομάδα του ούτε και ο ίδιος με την αντιπαραβολή των δηλώσεών του, πριν και μετά τον αγώνα του έγιναν μάθημα, ώστε να προσέχει λίγο περισσότερο τι λέει.

Δεν είναι δυνατόν ο κ. Αλέφαντος να ξεστομίζει σαφέστατα υπονοούμενα ότι ο Στέφενς επίτηδες παρουσιάζει αυτήν την αγωνιστική εικόνα με την ομάδα, με σκοπό να εκδιωχθεί και να αποζημιωθεί!!! Άκουσον, άκουσον! Λάσπη ολκής, επιστημονική μεθοδολογία απαξίωσης, προσβολής, ψεύδους και συκοφαντικής δυσφήμισης! Ποιος είναι ο κύριος Αλέφαντος και από που και ως που πήρε το θάρρος και που μιλάει τόσο υποτιμητικά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ; Ποιος είναι ο κύριος Αλέφαντος που μιλάει τόσο προσβλητικά για νεοφερμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι παιδιά, που έκαναν δεν έκαναν δυο-τρεις προπονήσεις με την ομάδα, δεν μπορούν να στρίψουν, είναι βαδιστές και είναι ανύπαρκτοι; Σώπα, ρε «ειδήμονα» της Λούτσας, που έβγαλες και συμπεράσματα σε χρόνο ρεκόρ!

Το ίδιο site φιλοξενεί και έναν «αγαπημένο» της στήλης αυτής, τον «κύριο» Δήμο, που με κάθε ευκαιρία ξερνάει χολή και μίσος για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Παρασυρμένος από το οπαδηλίκι που πουλάει για να ζήσει, από τη στιγμή που μας απάλλαξε από την παρουσία του στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, γράφει ότι αρλούμπα του κατέβει, προκειμένου να μας αποδείξει πόσο άδειο είναι το κεφάλι του... του κακομοίρη!

Πιάνει στο στόμα του χαρακτήρες και προσωπικότητες σαν τον τεράστιο Pablo Garcia, λέγοντας ότι κατευθύνουν «επαναστατικές συνειδήσεις», ρίχνοντας γροθιά στην... μαρμελάδα!!! Στα χνάρια του Νίκου Ξανθόπουλου και η «ατμόσφαιρα Τούμπας» μέσα σε εισαγωγικά!!! Άντε μαζέψου ρε ανεγκέφαλε γελοίε οπαδίσκε!

Κύριοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πρέπει να δώσετε στους ανωτέρω «κυρίους» να καταλάβουν μία και καλή ότι, θα πρέπει πρώτα να κάνουν γαργάρες με άκουα-φόρτε και μετά να βάζουν στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ! Η εμφανέστατη συκοφαντική δυσφήμιση του προπονητή μας, δεν πρέπει επ’ ουδενί να μείνει αναπάντητη. Δεν θίγεται μόνο ο ΠΑΟΚ! Θίγεται και προσβάλλεται ολόκληρος ο λαός του ΠΑΟΚ, όταν τέτοια δημοσιεύματα μένουν αναπάντητα. Γεμίσαμε από τέτοια «διαστημικά αθλητικά σκουπίδια»!!!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...