Ρε, τα κακόμοιρα τα γαυράκια!

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, φίλε μου! Αυτό το πενθήμερο, το να είσαι τυφλωμένος γαύρος αντιΠΑΟΚτσής, δεν είναι και το καλύτερό σου.
Ντίνος Liverpool
Ρε, τα κακόμοιρα τα γαυράκια!

Αρπάζεις το ντόρτι και συ, για να κοροϊδέψεις τον ευατό σου και το κουτοχορτοβόρο κοινό σου, τους αμολάς ένα «δεν ξεχνώ την εμφάνιση του Α' ημιχρόνου»!!! Κρίμα που τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια δεν τελειώνουν κατά το δοκούν, πότε στο 45' και πότε στο 90'! Ρεσιτάλ ηλιθιότητας και βραβείο της μεγαλύτερης κοτσάνας που διατυπώθηκε ποτέ μετά από μία μεγάλη συντριβή!

Ευτυχώς που κερδίζεις στην Τούμπα την Πέμπτη και γέλασε λίγο το χειλάκι σου. Έλα τώρα, μη μου πεις ότι, και συ, σαν εμένα, ήσουνα με τους άλλους! Δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό! Με μένα ήσουνα εσύ και το ξέρεις πολύ καλά! Αφού μόνο σε μένα ελπίζεις για βαθμούς στην Ευρώπη, μπας και μία στο εκατομμύριο δεν αρχίσεις τα προκριματικά και συ σε δυο χρονάκια! Καημένε μου... πλησιάζει ο καιρός που θα (ξανα)γελάσει και η ποικοιλόχρωμη αίγα, τότε! Εδώ είμαστε και θα το δεις!

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει χθες, εσύ το κάνεις το «κλισματάκι» σου (λίγο έλειψε να το κάνεις για τα καλά!) και βλέπεις ότι, o περήφανος αετός είναι στον πόντο. Τι να κάνεις, δηλαδή; Να μη βάλεις τη «μύγα» να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία; «Δεν δόθηκαν σφυρίγματα υπέρ του γρύλου σε καίριες φάσεις, που διαμορφώνουν αποτέλεσμα»!!!

Τι λε θείο; Σε σφάξανε οι δολοφόνοι, ε; Για κούνα λίγο το άδειο σου το κεφάλι! Σε ένα σκληρό παιχνίδι όταν ο ένας παίρνει επτά (!!!) κάρτες και ο άλλος το απόλυτο μηδενικό (!!!), τολμάς και μιλάς για διαιτησία; Αλλά ξέχασα, σε σένα παίζει η μεικτή οσιοκαλόγερων της μονής της «αγίας... γαύρας»! Mε το σταυρό στο χέρι όλα τα τάκλιν και τα μαρκαρίσματα που κάνουν! Έλα Χριστέ και Παναγιά!

Είδες τι παθαίνεις, ρε θείο, όταν δεν έχεις δώσει παντού δανεικούς; Πεντακόσιους τριάντα δύο έχεις δώσει αλλού κι αλλού (αααα... ψυχούλα ο Βαγγελάκης!!!), χάθηκε να έδινες και στο Αγρίνιο κανέναν; Έτσι, για το «ανταποδοτικόν όφελος», όπως γίνεται με όλους τους άλλους στο «τίμιο» και «καθαρό» Ελληνικό πρωτάθλημα!

Φυσικά και δεν έγινε καμία απολύτως αδικία εις βάρος του θρήνου σου και το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό. Αλλά ξέρεις καλά το ρόλο σου! Στέλνεις τα μηνυματάκια σου εκεί που πρέπει, έτσι ώστε ο επόμενος «κόραξ» που θα τολμήσει να σφυρίξει σε παιχνίδι που δεν θα κερδίσεις, να το σκεφτεί δυο και τρεις φορές! Ξέρεις εσύ να «τρως» και να «χωνεύεις» τους διαιτητές που δεν σου στήνονται. Προπαγάνδα, πίεση, εκφοβισμοί και το παραμύθι του αδικημένου (ποιος; ο γαύρος; δεν έχω και μαλλιά να τραβήξω, ο έρμος!) και του ευνοημένου ΠΑΟΚ, ένα παραμύθι που φέτος «παίζει» πολύ στα βρωμοσάιτ σας. Γκεμπελιστές!

Αααα.. και τι βλέπω; Ρε συ, Δήμο, ενώ μέχρι τώρα είχαμε αρκετές φορές τη χρήση της λέξης «ΠΑΟΚ» στο κυρίως κείμενο και στα υστερόγραφά μας, χθες το ξεχάσαμε τελείως, ε; Γιατί παλικάρι μου; Λοξοκατάπιαμε; Μας έκατσε στραβά η μπουκίτσα; Εντάξει, όμως, μη σκας και δεν έχω παράπονο. Φέτος μόνο με μένα ασχολείσαι και δεν έχω κακό λόγο να πω. Έχω γίνει ο εφιάλτης σου και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Ζω και αναπνέω για την ανάλυση σου και τις ευχές σου πριν το ΠΑΟΚ – βάζελος! Ε, μη μου πεις ότι δεν πουλάς και την ψυχή σου στο διάβολο, προκειμένου να χάσω, ε; Χαιρετισμούς, στην Κωνσταντίνα... στις μαύρες της θα 'ναι κι αυτή! Έρμα και κακομοίρικα παιδάκια, πως βγάζετε και σεις το ψωμάκι σας, μετά από μία γκάιντα... μετά από μία Ευρωπαϊκή πίπιζα και μετά από... κατάφορες αδικίες εντός των τειχών!

Ρε, τα κακόμοιρα τα γαυράκια!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΥΓ1. Ρε συ Σταύρο, δικό μας παιδί είσαι εσύ! Τι αβανταδόρικοι πρόλογοι είναι αυτοί στους πουθενάδες της τρούμπας; Ούτε αυτοί, ρε συ, δεν είναι τόσο αισιόδοξοι για τον τίτλο που βιάζεσαι να τους τον δώσεις, ούτε και ο πιο αισιόδοξος γαύρος πιστεύει ότι θα γκελάρουμε στην Κρήτη... και το πιστεύεις, εσύ; Έλεος, ρε Σταύρο!

ΥΓ2. Ρούλα που πας; Γιατί βιάζεσαι να φύγεις από κοντά μου; Στην τούρτα με τα εκατό, βάλε 97 κίτρινα κεράκια και τρία μαύρα... για να σου θυμίζουν τις βουτιές στη Β' και τη Γ'! Τι, ποια Γ'; Εκεί πας, χρυσή μου! Ολοταχώς στο δρόμο που χάραξε η κούλα...

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...