Το παιχνίδι της χρονιάς!

Το παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι αυτό του τελικού, βέβαια. Όλη την εβδομάδα, εδώ τριγυρίζει το μυαλό του κάθε ΠΑΟΚτσή. Ο δρόμος για το 5ο, που θα υψωθεί στον Αττικό ουρανό και θα ανέβει τα ξημερώματα στη Σαλονίκη, περνάει από την Τρίπολη.
Ντίνος Liverpool
Το παιχνίδι της χρονιάς!

Δεν το συζητώ καν! Είμαι 100% σίγουρος ότι, αυτό το Σάββατο βράδυ η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέφει με το εισιτήριο του τελικού στο βαλιτσάκι των αποσκευών της. Είναι τόσο αποφασισμένοι όλοι τους, που το εμπόδιο της Τρίπολης, εύκολα ή δύσκολα, θα το ξεπεράσουμε.

Είναι, βέβαια, τόσο ισχνό το προβάδισμα που μας δίνει το 2-1, που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, με την έννοια ότι η εγρήγορση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι σφόδρα απαιτητή, λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα. Αυτό είναι κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή που το έχει καταστήσει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις και ειδικά στους ποδοσφαιριστές. Ήδη, από τη συνέντευξη τύπου του πρώτου αγώνα, μεταφέρει προς πάσα κατεύθυνση, πως μπορεί να είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως εμείς θα γυρίσουμε με την πρόκριση!

«Θα παίξουμε έξυπνα και θα έρθουμε με την πρόκριση. Δεν θα πάμε να παίξουμε παθητικά»

Τέτοια θέλω ακούω από τα χείλη του προπονητή του ΠΑΟΚ. Αισιοδοξία και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του β' γύρου είναι πολύ πιο δυνατός από την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα αυτό. Πράγμα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο Τσιώλης, που προσπαθώντας να παίξει από το πρώτο παιχνίδι αυτό που στην Αγγλία λένε mind games (παιχνίδια Ψ.Π., δηλαδή), δήλωνε ότι ο Αστέρας θα πάρει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Υποτιμάς σκόπιμα τον αντίπαλο για να τον εκνευρίσεις, αλλά κ. Τσιώλη το μέγεθος της ομάδας σας είναι τόσο μικρό και ασήμαντο ακόμα, που είναι πολύ νωρίς να νομίζετε ότι μπορεί κανείς να λάβει σοβαρά τέτοιες υπεροπτικές δηλώσεις από νεόκοπους (γράφω έτσι ευγενικά το «χθεσινά σκ@τ@») της κατηγορίας.

Βεβαίως και ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο τέλος του πρώτου αγώνα, αλλά στάθηκε και άτυχος τη στιγμή της ισοφάρισης με το αμυντικό λάθος που έγινε και το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας και χάλασε την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να «κρεμάσω» τον παλικάρι μας... είναι και αυτές εμπειρίες. Κακές μεν. Εμπειρίες δε!

Με τον κόσμο στο πλευρό του και τη σωστή προετοιμασία που γίνεται, όχι μόνο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από το δεκανίκι του χοντρού, αλλά μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι πραγματικά ο καλύτερος. Μια ενδεχόμενη εμφατική πρόκριση στον τελικό με νίκη, όχι μόνο θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή τονωτική ένεση ηθικού για τη συνέχεια, αλλά θα κάνει και τις βρομούσες του Πειραιά να ταρακουνηθούν για τα καλά. Εδώ είμαστε εμείς... για να γίνουμε και πάλι ο εφιάλτης σας αλαζόνες... Για πολλά-πολλά χρόνια από τούδε και εφεξής!

Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, παίρνουμε την πρόκριση και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε φέτος το Πάσχα δύο φορές! Μία στην ώρα του και μία, μία εβδομάδα αργότερα, το βραδάκι της 11ης Μαΐου!

Ε, λοιπόν... σκίστε τους!

Φόρτσα ΠΑΟΚάρα για να πάμε τελικό,
στο ΟΑΚΑ να γ@μήσουμε τον ολυμπιακό...

ΥΓ1. Μόλις έμαθα ότι, σφυρίζει ο Σπάθας... Είναι δυνατόν; Τύπος και υπογραμμός θα είσαι! Κανόνισε!

ΥΓ2. Ρε παιδιά, εκεί στην ΠΑΕ, τι θα γίνει; Προστατεύστε την ομάδα μας! Δε θέλουμε, επ' ουδενί, να μας σφυρίζει σε κανένα παιχνίδι ο σφαγέας του Χαριλάου. Η εξαίρεσή του έπρεπε να είχε ζητηθεί από καιρό! Σε λίγο θα μας φέρουνε και στην Τούμπα αυτόν που, όχι μόνο έκανε ότι έκανε, ποτέ δεν βγήκε δημόσια να παραδεχτεί τα λάθη του... γιατί πολύ απλά, δεν ήτανε λάθη! Ε, νισάφι ποια με αυτόν τον διαιτητίσκο!

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...