Φόρτσα ΠΑΟΚάρα!

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην ομάδα που να μην έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του σημερινού (17/4) αγώνα. Δέκα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.
Ντίνος Liverpool
Φόρτσα ΠΑΟΚάρα!

Είναι δουλειά άλλων να προσεγγίσουν τον αγώνα με την σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται, προκειμένου το εμπόδιο του δορυφόρου του γαύρου να ξεπεραστεί και ο δρόμος για το 5ο κύπελλο να ανοίξει διάπλατα. Η δική μου δουλειά είναι να ενώσω τη φωνή μου, το κασκόλ και τη σημαία μου, μαζί με όλων των άλλων τυχερών που θα μπορέσουν να βρεθούν σήμερα στο «καζάνι» της Τούμπας και να δώσω «φτερά» στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ, για να μπορέσουν να στείλουν στο καναβάτσο τους νεόκοπους υπερόπτες, που θεωρούν ότι θα πάρουν την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι! Προσοχή να μη σας φύγει κανένας πόντος από το καλσονάκι σας κ. Τσιώλη...

Αφού ως πειθήνια όργανα του μεγάλου τους αφεντικού, έκαναν το χρέος τους και έστησαν τον πισινούλη τους και αυτοί (όπως και οι υπόλοιποι δορυφόροι) για να σωθεί ο Μπαρτσελονάρης, τώρα έρχονται φουριόζοι για να πάρουν αποτέλεσμα. Θα έλεγα τώρα τι θα πάρουν, αλλά υπάρχει και το ΕΣΡ... Και όσο για τους άλλους... καλύτερα! Καλύτερα να τους πατάω εγώ στο κεφάλι και αυτοί να χαροπαλεύουν και να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί... εκεί στο μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου. Κορυφή και τίτλους εγώ... πανηγύρια για τη σωτηρία αυτή! Κίτρινα μηδενικά!

Η αναγεννημένη (από τον Φεβρουάριο και μετά) ομάδα του δικεφάλου του Βορρά είναι ανώτερη αγωνιστικά σε όλα τα επίπεδα από την ομάδα που παίζει σήμερα στην Α' εθνική, ελέω υποβιβασμού στα χαρτιά του Ηρακλή. Αν και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν δύο (Oliseh, Voukic) από τους έξι εξαίρετους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο, είναι βέβαιο ότι αυτοί που θα αγωνιστούν σήμερα, θα τα δώσουν όλα. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ, με 30.000 κόσμο στο πλευρό του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως από την ομάδα αυτή. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ. Είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και ο προπονητής και οι παίκτες μας.

Οποιοδήποτε σκορ νίκης, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του είναι σκορ ασφαλείας. Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα: νίκη με μηδέν παθητικό και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα, αφού η άμυνα με τους Itandje, Κατσούρ, Σίφο, Lino και Αποστολό δεν ξεκλειδώνει ούτε με πασπαρτού! Πολύ δουλειά αναμένεται να έχουν οι Kace, Lazar, Lawrence και Camara και είναι σίγουρο ότι η μάχη του κέντρου θα κερδηθεί οπωσδήποτε. Πείτε μου τώρα, ποια άλλη ομάδα έχει την τύχη να έχει μπροστά δύο εκπληκτικούς και αποτελεσματικούς (ειδικά φέτος, ε;) ποδοσφαιριστές, που όχι μόνο είναι στελέχη της εθνικής ομάδας των ανδρών, αλλά και να έχουν βγει από τις ακαδημίες της! Καμία! Και σύντομα έρχονται και άλλοι! Στον ΠΑΟΚ γίνεται δουλειά σε όλα τα επίπεδα!

Πάμε, παιδιά! ΠΑΟΚάρα, γερά!

Ο τελικός είναι με την Τρίπολη! Αυτό είναι βέβαιο! Φόβος και κρύος ιδρώτας, για τη βέβαιη επανάληψη του στραπάτσου του 2001, έχει πιάσει τους αυλικούς της Τρούμπας. Και όχι μόνο γι' αυτό! Κάντε μία βόλτα στα βρωμοsite τους (να απολυμάνετε μετά με χλωρίνη και ajax την οθόνη του υπολογιστή σας!) και δείτε τι πρεμούρα τους έχει πιάσει με τον... μοναδικό Έλληνα σοβαρό επενδυτή που απέμεινε στο ποδόσφαιρό μας, σε αντίθεση με άλλους... Άραβες και Ρώσους μεγιστάνες! Ποιος σας είπε, εκεί κάτω στη Θ7, ότι ο Σαββίδης δεν είναι Έλληνας; Αν δεν το ξέρατε, να το μάθετε τώρα, ότι υπάρχουν και Έλληνες Πόντιοι του εξωτερικού, ρε σάπιοι αλαζόνες! Η δική σας Ελληνικότητα είναι αυτή που αμφισβητείται έντονα, λόγω των προσμίξεων με τα ναυτάκια του Αμερικάνικου στόλου! Που θα αμφισβητήσετε την Ελληνική καταγωγή του Σαββίδη! Ε ρε, πόλεμος που έρχεται από του χρόνου... Βρομιάρηδες... Γελοίοι... Τιποτένιοι!

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία της ΠΑΕ για το φθηνό εισιτήριο και εύχομαι να επαναληφθεί πολλές φορές από δω και στο εξής. Και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον κόσμο του και ο κόσμος χρειάζεται τον ΠΑΟΚ του! Από τα λίγα που μας έχουν απομείνει για να ξεφεύγουμε λίγο από τις αθλιότητες που ζούμε σήμερα.

Εμένα, πάντως, δεν με νοιάζει η συμμετοχή στον τελικό, όπως ακούω να λένε δεξιά και αριστερά. Τι λέτε ρε παιδιά; Ποια συμμετοχή; Εμένα με νοιάζει η κατάκτηση! Tο τροπαίο! Αυτό είναι το μόνο που μένει! Τελικούς τους έχω φάει με το κουτάλι και το μούδιασμα του χαμένου το έχω νιώσει πολλές φορές. Δεν μου χρειάζεται άλλη! Εγώ θέλω το κύπελλο και μόνο με αυτό συμβιβάζομαι! Να το σηκώνω ψηλά στον ουρανό και να υποκλίνεται όλη η Ελλάδα στο νέο μεγάλο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που τώρα ανατέλλει...

                                                       Φόρτσα ΠΑΟΚάρα για να πάμε τελικό,
                                                      στο ΟΑΚΑ να γ@μήσουμε τον ολυμπιακό...

ΥΓ1. Ο Ιβάν κρίνει ότι χρειάζεται την εμπειρία και τις γνώσεις του Θοδωρή και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι τόσο δύσκολο να το σεβαστούν ορισμένοι. Σίγουρα έγιναν λάθη τότε (όπως και πολλά σωστά, άλλωστε), αλλά οι συνθήκες τώρα είναι εντελώς διαφορετικές. Είναι δυνατόν, παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα Μποροβήλου, ραδιοφωνικοί παραγωγοί να ασχολούνται περισσότερο με το να μην... ήρθε ο Ζαγοράκης! Ε, αφού ήρθε! Τι να κάνουμε, τώρα; Να μην... ήρθε;

ΥΓ2. Κάτι ακούω για προβατοκάτσικα εκεί κάτω στα γραφεία στης κούλας! Αχ κούλα! Πράγματι και γω αυτό είδα από την τηλεόραση... Οπαδούς της Αγίας Ελεούσας και της Επισκοπής να τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Πιστεύω να πειστεί και η αθλητική δικαιοσύνη πως ότι έγινε, έγινε από αφηνιασμένους οπαδούς του ΑΟ Ταταύλα που έκαναν πλιάτσικο στις τσάντες των ποδοσφαιριστών. Ξιδάκι χανουμάκια! Έτσι γίνεται όταν σπάει η παρθενιά! Για όλα υπάρχει και η πρώτη φορά. Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι πως η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και από τους δυο σας...

                                                         ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
                                                      ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...