Το Paokmania αλλάζει σελίδα!

Όταν πριν από έξι χρόνια, έβγαινε στο Internet αυτή η σελίδα, ένα πραγματικά ανεξάρτητο web site, το οποίο θα ενημέρωνε 24 ώρες το 24ωρο όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου και θα αποτελούσε ένα καθημερινό τόπο συνεύρεσης και ανταλλαγής απόψεων στα περί του ΠΑΟΚ μας
Ντίνος Liverpool
Το Paokmania αλλάζει σελίδα!

θέματα (και όχι μόνο), δεν μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα ότι η επιτυχία αυτής της προσπάθεια θα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία που είχαμε κρυφά μέσα μας και δεν τολμούσαμε καν να εκστομίσουμε.

Χιλιάδες συνοπαδοί, μας επισκέπτονται καθημερινά και μοιράζονται λίγες ώρες μαζί μας, γράφοντας, αναλύοντας και κουβεντιάζοντας τα δρώμενα γύρω από την ομάδας μας. Αυτό είναι γεγονός και σας ευχαριστούμε όλους σας, από καρδιάς. Άλλοτε με τις συμφωνίες μας και άλλοτε με τις διαφωνίες μας, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά.

Οι καιροί, όμως, είναι δύσκολοι και τα έξοδα της συντήρησης του ιστότοπου αυτού πάρα πολλά και δυσβάσταχτα. Οι ελάχιστες διαφημίσεις, που βασίζονται στην επισκεψιμότητα που τυγχάνει η ιστοσελίδα μας, δεν αρκούν πλέον ούτε για τα αναγκαία, αφού τα λιγοστά μας έσοδα έχουν γίνει πια πενιχρά. Για το λόγο αυτόν, ήμασταν αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να σκεφτούμε άλλες λύσεις, πραγματικά πρωτοποριακές για τα Ελληνικά ποδοσφαιρικά και οπαδικά δεδομένα.

Είμαστε σήμερα στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, από αύριο, στον ιστότοπο αυτό, θα βρουν μία φιλόξενη θέση και οι οπαδοί των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων της πόλης μας και όλοι μαζί θα ενώσουμε τη φωνή μας κόντρα στο Αθηναϊκό κατεστημένο και θα παλεύουμε, όντας πολλαπλάσιοι τώρα, για την προκοπή, την πρόοδο και για μια θέση στην κορυφή κάποιας ομάδας - και γιατί όχι όλων των ομάδων - της Θεσσαλονίκης.

Η προσθήκη των πολλών εκατομμυρίων οπαδών του ιστορικού Άρεως Χαριλάου και του Ηρακλέως... βεβαίως, βεβαίως, στην οικογένειά μας, θα αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στο site και καταλαβαίνετε ότι η λύση αυτή ήταν μονόδρομος για τη βιωσιμότητα της ιστοσελίδας μας. Ρίχνουμε μία γροθιά σε ότι ξέρατε ως τώρα και ξεφεύγουμε πλήρως, όντας πρωτοπόροι και μοναδικοί, από τα στενά και οπισθοδρομικά πλαίσια του Βορειοελλαδίτη οπαδού, όπως ήταν γνωστός στο πανελλήνιο μέχρι σήμερα. Στη νέα αυτή προσπάθειά μας, είμαστε σίγουρα ότι θα είστε και σεις αρωγοί και συνοδοιπόροι (ρε πως τα λέω, ο πστς, ε!).

Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Άρεως που επισκέπτονταν καθημερινά την ιστοσελίδα μας και σκεφτήκαμε πως είναι απόλυτα λογικό να τους κάνουμε μέλη μας και να τους δώσουμε βήμα και λόγο, για το κοινό συμφέρον όλων των ομάδων της πόλης. Πόσο δίκιο είχε τότε, ο Ενβέρ Χότζα, λέγοντας στους Αλβανούς πολίτες ότι «εμείς και οι Κινέζοι μαζί, είμαστε πάνω από ένα δισεκατομμύριο»! Απόλυτα σωστό, αναμφισβήτητα! Οι πολυπληθείς ορδές των οπαδών των συμπολιτών μας θα βρουν, επί τέλους, τη φωλιά που τους αξίζει, μια και είναι υπερτριπλάσιοι των ΠΑΟΚτσήδων στη Βόρεια Ελλάδα, αφού η άποψη περί του αντιθέτου, που εμείς είχαμε μέχρι σήμερα, ήταν εντελώς λανθασμένη! Το βλέπαμε αυτό παντού γύρω μας και δεν το ομολογούσαμε, αλλά επιτέλους, ήρθε ο καιρός να το παραδεχτούμε!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, όλοι, ότι οι χαρακτηρισμοί και οι τόνοι στα σχόλια και στο forum, στα μεταξύ μας παιχνίδια, πρέπει να πέσουν άμεσα (ή τουλάχιστον όταν με το καλό - πρώτα ο Θεός - ξαναβρεθούμε με κάποιον από τους δύο στην Α' εθνική κατηγορία...). Σε αυτά τα παιχνίδια, οι μόνες εκφράσεις εναντίον των διαιτητών, από κάποιους που θέλουν να ξεφύγουν, δεν μπορούν να υπερβαίνουν π.χ. κάτι αντίστοιχο του «ο ανόητος ο επόπτης δεν έδωσε το off side και ο χαζούλης ο διαιτητής κατακύρωσε εις βάρος μας κατά λάθος το αντικανονικό γκολ, αλλά δεν πειράζει καθόλου!». Αυτό το «αλλά δεν πειράζει καθόλου!» (με το θαυμαστικό, απαραιτήτως) είναι απαράβατος κανόνας για να μην προκαλούμε τον συμπολίτη οπαδό και για να μπορεί να δημοσιευτεί το σχόλιό σας. Ακούς εκεί, που θα μου αρχίσετε πάλι να παραπονιέστε κατά της διαιτησίας και του κυρίου Σπάθα για μερικά ανθρώπινα μικρολαθάκια που είχε κάνει τότε! Ανάγωγοι! Πότε θα μάθετε, ότι γίνατε Ευρωπαίοι πολίτες, επιτέλους;

Παρελθόν από την σελίδα μας αποτελούν από σήμερα, όπως είναι φυσικό, οι φανατίκλες και αγύριστα κεφάλια πρώην αρθρογράφοι μας: Arkadopontios, Μηχανικός, Daimon4, Dinos_Everton, New Yorker και Rainmaker (εσένα σε γράφω επίτηδες τελευταίο, γιατί έκανες κόμμα με την άλλη την αρκούδα και μου την έλεγες στο «Μέλαθρον», αλλά η γκαμήλα δεν ξεχνά, αποτυχημένε χιονοποιέ... ξέρεις πόσα χρόνια έχω να δω σοβαρό χιόνι στη Θεσσαλονίκη, ρεεεε;) που αδυνατούν να αντιληφθούν τις προκλήσεις που μας φέρνει η αυριανή μέρα και θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στον μικρόκοσμό τους.

Τους ευχαριστούμε πολύ, αλλά να ξέρουν ότι δεν θα κλάψουμε κιόλας! Δεν πρόκειται να τα βάψουμε μαύρα! Τα έχουμε βάψει, ήδη, εκτός από μαύρα και «άσπρα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο... δεν τους παίρνετε καλέ»! Εξάλλου ήταν άπειρα τα μηνύματα των παραπόνων που δεχόμασταν γι' αυτούς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο! Μάλλον ανακούφιση αισθανόμαστε με την εξέλιξη αυτή, παρά οτιδήποτε άλλο! Ο Moican4 παραμένει μέχρι νεωτέρας, ως Admin που είναι, μόνο που του έχει απαγορευτεί ρητώς να αρθρογραφεί μέχρι να πει εκατό φορές το «ο Κόκε δεν ήταν ξεκωλιάρης, ...άρης, ...άρης, ...άρης» και «ο Γιαννάκης δεν ήταν κλαψιάρης, ...άρης, ...άρης, ...άρης»!.

Έρχονται τώρα Χρύσανθοι, Μαυρόπουλοι, Στέλλες, Πακλατζήδες και λοιπές επώνυμες πένες και όπως καταλαβαίνετε το μέλλον του Αρ-πα-κλη-μάνια, όπως θα μετονομαστεί από αύριο ο ιστότοπός μας, προμηνύεται λαμπρότατο! Ε... έπρεπε και η ονομασία να είναι συνθετική, όπως καταλαβαίνετε!

ΥΓ1. Ααααχχχχ.. αυτά παθαίνεις όταν αναλαμβάνει κάποιος μαλάγας (δλδ, οπαδός της Μάλαγα) να ετοιμάσει το πρωταπριλιάτικο άρθρο μας! Γράφει μία-δυο σοβαρές παραγράφους και μετά μπουρδουκλώνει τη φάρσα με την παπαριά και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! Με τα μπούνια μας έβαλε μέσα ο κοπρίτης! Άμα είναι θολωμένος ο άνθρωπος... κάνει μπαμ, από μακριά!

ΥΓ2. Θέλαμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ γκίνες αποτυχημένης φάρσας! Δημοσιεύσαμε το μοναδικό παγκοσμίως κείμενο αυτοαποκαλυπτόμενης φάρσας που σε καμία στιγμή, ούτε καν προσομοίαζε σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε! Να τον απολύσουμε; Τι λέτε; Ή να το δούμε σαν μία προσπάθεια διασταύρωσης φάρσας με ευθυμογράφημα; Ευθυμοφαρσογράφημα, ένα πράμα!

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...