Ρίξτε τις τιμές των εισιτηρίων!

Είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό το γεγονός ότι, σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας, η διοίκηση της ομάδας μας επιμένει σε τιμές εισιτηρίων άλλων εποχών.
Ντίνος Liverpool
Ρίξτε τις τιμές των εισιτηρίων!

Δεν υπάρχει ούτε καν η διαβάθμιση που υπήρχε παλαιότερα, με τις τιμές να είναι διαφορετικές ανάλογα με το όνομα του αντιπάλου. Παίζουμε με τον Πλατανιά Χανίων και κάποιοι, πραγματικά, διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο με το 15άρι που έχουν βάλει στα πέταλα.

Όλη η Ελλάδα, αδιακρίτως, πλήττεται από την κρίση και την ανεργία. Το ποδόσφαιρο, το οποίο ήταν το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας, τείνει να γίνει (εάν δεν έχει ήδη γίνει) τριτεύον και... βγάλε για πολλούς από εμάς. Η κρίση δεν ξεχωρίζει οπαδούς. Για όλους, όλων των ομάδων, το ίδιο είναι.

Ο ΠΑΟΚ μας, μια ομάδα με λαϊκή βάση κατά κόρον, δεν είναι δυνατόν να μην αφουγκράζεται την ανέχεια και τις δυσκολίες που μαστίζουν τον κόσμο. Ένα από τα ελάχιστα πράγματα, που μας έχουν απομείνει για να διασκεδάζουμε - τρόπον τινά – και να ξεχνιόμαστε από τη ζοφερή καθημερινότητα, είναι το ποδόσφαιρο. Και αυτό, οι αρμόδιοι, μη αντιλαμβανόμενοι το πλήρες μέγεθος του προβλήματος, θαρρείς και προσπαθούν μας το κόψουν!

Κάποιοι από εμάς, είχαν την «πολυτέλεια» να περικόψουν από αλλού και να αγοράσουν το διαρκείας τους, κάνοντας (όχι εύκολα, είναι αλήθεια) το χρέος τους προς την ομάδα. Πολλοί όμως, απόλυτα δικαιολογημένα, δεν μπόρεσαν.

Ο κόσμος, δικαίως, αναρωτάται: «15 ευρώ με τον Πλατανιά ; Μα, είναι δυνατόν ;» Κάποιοι, περιμένουν με αγωνία το πότε θα έρθει η Κυριακή για να ανηφορίσουν για την Τούμπα. Γνωρίζω πάρα πολλούς που, πλέον, επιλέγουν παιχνίδια και σε αυτά δεν συγκαταλέγεται, φυσικά, ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής, που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί μεταξύ συγγενών και φίλων. Δεν νομίζω ότι, η εικόνα της Τούμπας με 3-4 χιλιάδες κόσμο είναι κάτι που δεν μαυρίζει την ψυχή μας.

Φθηνά εισιτήρια για όλους, μειωμένα φοιτητικά και ανέργων, είναι ιδέες που πρέπει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Δεν νοείται σήμερα το τίμημα να είναι μεγαλύτερο των 8-10 ευρώ για τα πέταλα σε όλα τα παιχνίδια, πλην των τεσσάρων με το ΠΟΚ και τον Άρη (και αυτό πάλι, υπό συζήτηση είναι).

Το πρόβλημα είναι βιοποριστικό και πρέπει να το αντιληφθεί αυτό η διοίκηση, το συντομότερο δυνατό. Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα μας, το πάθος μας! Είναι η δεύτερη οικογένειά μας... όμως, δεν είναι, ούτε ήταν, ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει η πρώτη. Οι προτεραιτότητες μας αλλάζουν μέρα με τη μέρα... ας φροντίσουν αυτοί που ηγούνται της μεγαλύτερης ομάδος της Ελλάδας να βοηθήσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συνεχίσει να έχει, ως μία από αυτές, την παρουσία του στο γήπεδο.

Ρίξτε τις τιμές των εισιτηρίων από το επόμενο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι.

ΥΓ. 48ωρο γενικής πανελλαδικής απεργίας κόντρα στα χειρότερα δημοσιονομικά μέτρα της μεταπολεμικής Ελλάδας. Πολιτικάντηδες του κερατά, δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Εγκληματίσατε εδώ και δεκαετίες και συνεχίζετε να εγκληματείτε...

                                              Π.Α.Ο.Κ. , Π.Α.Ο.Κ. , Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,
                                                 ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...