Έχετε πλόβρημα, ε;

Σήμερα θα ξεχάσω τον καλό και συγκρατημένο εαυτό μου γιατί εδώ πέρα παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του ΠΑΟΚ που κινδυνεύει να αποπροσανατολίσει την ομάδα, εν όψει του βραδινού αγώνα.
Ντίνος Liverpool
Έχετε πλόβρημα, ε;

Δε μου λέτε κοι της ΠΑΕ Άρης, (χάρη σας κάνω που το γράφω με κεφαλαίο γιατί πάντα πίστευα ότι δεν βγαίνει από την Ελληνική μυθολογία και τον ομώνυμο θεό, αλλά από το «παπάρης»), σε ποιο ακριβώς σημείο παρεξηγηθήκατε; Από το «SEX» ή από το «ΒΙΑ»; Ρε σεις, πάτε καλά;

Μία περιπαικτική έκφραση που συνηθίζεται ευρέως για καζούρα και μόνο... αυτή σαν πείραξε; 100% παράφραση του «σοκ και δέος» που λέγεται χάριν αστεϊσμού! Το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό και όμως κάνετε τους βαθύτατα θιγμένους! Εάν ο ποδοσφαιριστής της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδος (που τέτοιας αξίας παίκτη έχετε κάτι δεκαετίες να δείτε στη βρώμικη ομαδούλα σας) ήθελε να σας προκαλέσει πραγματικά, θα το έκανε μέσα στο γήπεδο και όχι από το internet. Όπως το έκανε εκείνος ο δικός σας, ο ξεκωλιάρης ο Κόκε, πετώντας με μίσος προκλητικά και επιδεικτικά το λάβαρο του τεράστιου Δικεφάλου του Βορρά, εκεί λίγο πριν τη σέντρα στο κωλοχανείο σας που νομίζετε ότι είναι γήπεδο και... μπουμπουνιέρα.

Ρε μπαγλαμάδες, ο Αθανασιάδης μέχρι πριν από τρία χρόνια έπαιζε στους μικρούς και πάντα ενδιαφέρεται και έχεις επαφές με τα παιδιά της Κ-20. Το χάρηκε χθες και πάνω στη χαρά του αυτή χρησιμοποίησε (και καλέ έκανε – όχι που θα σας δώσει και λογαριασμό) μία έκφραση που είθισται, πλέον, να λέγεται. Άλλο να πεις «σας γονιμοποιήσαμε» και άλλο SEX και ΒΙΑ. Ρε τους παρεξηγησιάρηδες, τους ανύπαρκτους... θίχτηκαν τα πουλάκια μου!

Ρε μπουζούκια (ε, να μη σας ξαναπώ μπαγλαμάδες και γίνω μονότονος!), για ποιον ανδρισμό του Κλάους μιλάτε; SEX και ΒΙΑ, είπε χαριτολογώντας, ότι έκαναν οι μικροί... όχι ο ίδιος! Ο ίδιος θα κάνει σήμερα το βράδυ. Και όποιος κάνει χιούμορ (και το διευκρινίζει κιόλας ότι κάνει πλάκα!) δεν έχει παιδεία και ανωτερότητα; Τι ακούμε, Θεούλη μου! Έχετε σοβαρό πρόβλημα να αντιληφθείτε τι γράφει ο άλλος, πως το εννοεί και αυτό χρήζει ιατρικής παρέμβασης...

Έχετε πλόβρημα, που γράφει και ο Αρκάς! Λύνει σταυρόλεξο το μικρό ζιζάνιο στις «χαμηλές πτήσεις» και διαβάζει μία ερώτηση: «Δυο καθέτως: έχουν οι δυσλεκτικοί στην ανάγνωση». «Πλόβρημα», απαντάει μόνος του! Ε, αυτό ακριβώς έχετε και σεις, σαν τα δυσλεξικά άτομα: Πλόβρημα!

Και η άλλη προχθές, η κ. μπουτοδειχτίδου, πρώην κα Ρωμανίδη, θυμήθηκε τα επεισόδια με τους άλλους τους δασκαλεμένους τους αδελφοβάζελους και έκανε και επερώτηση! Αντί να είναι στην κουζίνα της και να πλένει πιάτα κάνει επερωτήσεις, αφού κάποιοι πεινασμένοι και βλαμμένοι ψηφίζουν μπούτια και γάμπες και όχι πολιτικούς! Από που και ως που στη βουλή ο κομπάρσος της Αθηναϊκής Κυριακής; Όταν κάνανε οι δικοί της κεφαλοκλείδωμα τον Κατσιαμπή και κλωτσάγανε τους άλλους, τότε είχε τίποτα να μας πει; Όταν πετούσανε το μπουκάλι στην εποπτίνα, είχε τίποτα να μας πει; Όταν τα έσπαζαν στον τελικό στη Πάτρα, είχε τίποτα να μας πει; Τώρα την πείραξε (μετά από ένα μήνα!) που ήρθαν οι δολοφόνοι και πετούσαν φωτοβολίδες μέσα στον κόσμο!

Ε, αφού η αστυνομία (που και το δικό σας κόμμα έχει τεράστια ευθύνη για την ανικανότητα και την κατάντια της) ήτανε θεατής, κάποιος έπρεπε να τους σταματήσει, κυρά μου! Γμ τον μπελά μου, που το θυμήθηκες κιόλας και κάνεις επερώτηση! Εδώ έχετε καταστρέψει τη χώρα, τη διασύρετε διεθνώς και σας φταίει ο ΠΑΟΚ και οι εικόνες της Τούμπας που προβλήθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Όχι εσείς που τα μαμήσατε τη μάνα όλα και τώρα σκύβετε το κεφάλι και παρακαλάτε σαν ζητιάνοι στο εξωτερικό. Σε ότι σας πούνε «ναι» και πάρτα όλα στην πλάτη του κοσμάκη. Ξεφτίλες πολιτικάντηδες... λαμόγια! Δεν θα πω άλλα γιατί δεν φταίει σε τίποτα και το site! Αλλά κοιτάξτε να ξεκουτουλήσετε εκεί μέσα άμεσα, γιατί ένα «τσαφ» μένει για να ανάψει η σπίθα και να τα πάρει όλα ο διάολος τον πατέρα και τη βουλή μέσα και να γίνουν όλα στάχτη και μπούρμπερη. Που σας φταίει και ο ΠΑΟΚ!

Ξέφυγα! Συγγνώμη! Στο αμήν είμαι... όπως και σχεδόν όλοι μας!

Τέλος πάντων! Η ουσία είναι ότι γίνεται η τρίχα τριχιά για να τσιμπήσουμε στα τυράκια που πετάνε και να δημιουργηθεί ένταση πριν από τον αγώνα. Δεν έχουν ελπίδες σήμερα αγωνιστικά και φοβούμενοι πιθανό διασυρμό, προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα εγείροντας θέματα εκ του μη όντος.

Μη τσιμπάτε παιδιά! Σκίστε αλύπητα τις γελοίες φιλιππινέζες της Αθήνας...

ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...