Το χρονικό της ... αποτυχίας!

Όλα έγιναν, φυσικά, με πλήρη συναίσθηση του χιούμορ και της ημέρας! Η αρχική ιδέα, μία εβδομάδα πριν, ήταν να γράφαμε για φιλικό ΠΑΟΚ - Ρεάλ την προσεχή Τετάρτη 4/4/12.
Ντίνος Liverpool
Το χρονικό της ... αποτυχίας!

Έτοιμο το κειμενάκι και καλά λόγω του συγγενικού τρόπου παιχνιδιού του Π.Α.Ο.Κ. με τον Α.Π.Ο.Ε.Λ., που έβλεπε, δήθεν, ο Μουρίνιος, συν τον αποκλεισμό της Tottenham που δεν ήθελε με τίποτα να πέσει θύμα και ο ίδιος. Η Ρεάλ δίνει μεγάλη βάση στην πρόκριση και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, έβαλε και όρο να αγωνιστούν οι ομάδες πλήρεις και τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε τέλεια κατάσταση (όχι σαν το φιλικό με την Εθνική Ισπανίας το 2007) και κάτσε καλά παραμυθάκι! Θα το έκανα και sold out το ματσάκι!

Τζίφος! Έλα, όμως, που ο επαναληπτικός με το Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΔΕΝ είναι σε 15 μέρες αλλά σε μια εβδομάδα, οπότε θα έπεφτε την ίδια μέρα με το φιλικό που είχα ... σχεδιάσει! Άσε που ήρθε μετά και το 0-3 και η ιστορία θα ... βρωμούσε μυθοπλασία. Αλλιώς θα ήτανε εάν έληγε 0-0 στο Γ.Σ.Π. Κάθε εμπόδιο σε καλό, είπα.

-Καμιά άλλη ιδέα, κ. Αντμιντίμη;

-Βέβαια ... Λοιπόν, ο τελικός του χάντμπολ επαναλαμβάνεται. Βρες ένα σενάριο και «στόλισέ» το!

-Κανένα πρόβλημα! Άψογο το θέμα. Άστο πάνω μου ... το έχω!

Το κειμενάκι έτοιμο σε λίγο. Αιώρα που με αιωρούσε όμως, καθότι λόγω γήρατος δεν ενθυμόμουν τη χρησιμοποίηση προς στο τέλος του παιχνιδιού του αρχηγού. Πανηγύριζα στο τέλος και μόνο χάντμπολ δεν έβλεπα (όπως έκανα και πέρσι στον τελικό του πρωταθλήματος ... μόνο που δεν ήτανε τότε πρωταπριλιά, γμτ μου!). Είχα την εντύπωση ότι απλώς ήτανε στον πάγκο ο Σαουλίδαρος και αποφάσισα να τον κάνω πρωταγωνιστή της ιστορίας. Σημειωτέον, ότι ο αρχηγός ενημερώθηκε αργότερα ότι σκοπεύαμε να του αφαιρέσουμε προσωρινά το τρόπαιο. Να έτσι, για λίγο! Του έλαχε να γίνει ο πρωταγωνιστής της πρωταπριλιάς μας με θύματα όλους εσάς! (και μένα (!), αφού όταν το ξαναδιάβασα, μετά από λίγο ... ψάρωσα και γω !).

Να όμως που το γατόνι, ο Αντμιντίμης, το πιάνει το λάθος και μου το λέει:

-Ο Σαουλίδης έπαιξε ρε συ, λίγο προς το τέλος!

-Αμάν ... πάλι φιάσκο έπαθα;

-Θα στο μπαλώσω εγώ, μην ανησυχείς!

Και έμεινα ... ήσυχος ότι, ο «ράφτης» είναι και η πρώτη «βελόνα»! Όσο είδατε εσείς «μπάλωμα», άλλο τόσο είδα εγώ!

Το σενάριο βασίζονταν στο μηδενισμό, λόγω συμμετοχής, εξ' αιτίας λήξης του δελτίου του Σαουλίδη και στην επανάληψη του αγώνα εάν δεν είχαμε συμμετοχή του αθλητή. Τα παιχνίδια με τα Χανιά και τη Χ.Α.Ν.Θ. θα χάνονταν στα χαρτιά και με την Α.Ε.Κ. θα επαναλαμβάνονταν. Πως, όμως, όταν το «μπάλωμα» είναι το: «το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. επαναλαμβάνεται διότι ο Σαουλίδης χρησιμοποιήθηκε και στο εν λόγω παιχνίδι», αντί του αρχικού: «το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. επαναλαμβάνεται διότι ο Σαουλίδης δεν χρησιμοποιήθηκε στο εν λόγω παιχνίδι»;

Με εξέθεσε ο Αντμιντίμης! Και σήμερα θα κυκλοφορώ στην Τούμπα ως άχρηστος, ως αποτυχημένος ... ψεύτης! Ρεντίκολο κανονικό!

-Ε, καλύτερα ας το άφηνες χωρίς «μπάλωμα» και όποιος δεν το θυμότανε ότι έπαιξε ο αρχηγός (σαν και μένα, δλδ) ίσως «ψάρωνε». Και για τα σχόλια; Δεν είπαμε απενεργοποίηση λόγω ... τεχνικού προβλήματος, ΓΜΤ το κέρατό μου το βερνικωμένο; (Είπα από μέσα μου, γιατί απ' έξω μου θα κινδύνευα με απόλυση και να περάσω από το λογιστήριο το συντομότερο δυνατό ... Α όλα κι όλα, ξέρω να συγκρατιέμαι εγώ!).

Ααααχχχχ !!! Αυτά τραβάμε και εμείς εδώ μέσα!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παιδιά! Να είμαστε όλοι γεροί και να καμαρώνουμε την ομαδάρα μας να διαπρέπει παντού, σε όλα τα σπορ.

ΥΓ1. Το παρόν κείμενο, επέχει θέση απολογίας, που λόγω της ημέρας ενδώσαμε στον πειρασμό και παρασύραμε κάποιους από εσάς. Όμως, η χαρά της ακύρωσης και του υπέροχου συναισθήματος της ανακούφισης που αισθάνθηκαν τα θύματά μας, μας λέει ότι :

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΡΕ !!!

ΥΓ2. Αλλού αυτά για χαπάκια και για κρίσιμες ηλικίες. Δεν χαμπαριάζουμε τίποτα! Και πλάκες θα κάνουμε και καζούρα και σοβαρά θα μιλάμε. Γιατί ...

ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΥΓ3. Όποιος Μοϊκανός, Δάσκαλος και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος σκοπεύει να ρίξει μπινελίκια και καρπαζιές το απόγευμα ... του προτείνω αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Πάνε οι εποχές που αντέχαμε! (Άσε που δεν κουρευτήκαμε κι όλας, οπότε προς τι το «ζήσε αιώνια» που σχεδιάζετε, παλικάρια μου;)

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...