Ύαινες

Μάλιστα! Καλούμαστε να απολογούμαστε στον κάθε λογής δημοσιογραφίσκο του κώλου όταν η ομάδα χάνει από τον γαύρο ή όταν αναγκάζεται να κατεβαίνει αποδεκατισμένη στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το πράσινο λαγουδάκι μέσα στο λαγούμι του.
Ντίνος Liverpool
Ύαινες

Και φυσικά τώρα που ο Π.Α.Ο.Κ. επέστρεψε νικητής πρέπει πάλι να ζητήσουμε συγγνώμη που αυτούς τους κερδίσαμε ενώ από τους άλλους χάσαμε!

Όχι «κύριοι». Το ξέρετε και σεις οι ίδιοι ότι αυτά που γράψατε για τους τραυματίες και τις απουσίες, μόνο ιλαρότητα μπορούσαν να προκαλέσουν. Φυσικό είναι. Σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει αποκλειστικά και μόνο για την πάρτη του και τον κόσμο του και για κανένα άλλο. Πείτε μου, όμως τώρα, πως γίνεται και θυμάμαι κάτι περίεργες ήττες από τους Λεβαδειακούς του Λεμονή και από τις Λάρισες.

Το μέγεθος της βρομιάς και της σαπίλας που κουβαλάτε πάνω στις πλάτες σας και οι δυο σας είναι ανείπωτο. Γι' αυτό και σας είναι δύσκολο να δείτε ότι υπάρχουν γύρω σας και κάποιοι που παλεύουν έντιμα απέναντι στα κατεστημένα και τις παράγκες που εσείς έχετε κάνει θεσμό από καταβολής ποδοσφαίρου στη Ελλάδα.

Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. έχει μέταλλο και καρδιά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Αγωνίζεται με τα όποια πενιχρά οικονομικά της (και με τα ψέματα πολλές φορές) απέναντι στους πολυμετοχικούς και στις ομάδες του δημοσίου που αν υπήρχε κράτος δικαίου, σήμερα θα ήταν χωμένοι στα χρέη μέχρι το λαιμό. Χίλια μύρια προβλήματα που όμως αντιμετωπίζονται. Και όχι μόνο αντιμετωπίζονται αλλά μάς έχουν κάνει όλους περήφανους στην Ευρώπη.

Όχι, δεν κερδίζει πάντα. Χάνει κιόλας. Και από τον Ατρόμητο και από την Ουντινέζε και από το γαύρο. Και ίσως δίκαια, όσο και αν μας στεναχωρεί όλους μία ήττα εντός, ειδικά από το γαύρο. Όμως το να βγαίνουνε τότε οι άλλοι και να πετάνε ένα σωρό σπόντες, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, δείχνει το επίπεδό τους. Καθίστε τώρα κάνοντας τουμπεκί ψιλοκομμένο και βρείτε τι σας έφταιξε χθες και χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια σας.

Όχι ρε αληταράδες. Δεν σας ξεχωρίζω. Το ίδιο είστε όλοι σας. Και οι κόκκινοί και οι πράσινοι. Ύαινες που είναι έτοιμες να κατασπαράξουν τα θύματά τους με οποιοδήποτε μέσα (θεμιτά και αθέμιτα) και με οποιοδήποτε κόστος. Γι' αυτό να βάλετε καλά μέσα στο αλαζονικό μυαλό σας ότι εμείς φυσικά και δεν χαιρόμαστε όταν παίρνετε το πρωτάθλημα, αλλά χαιρόμαστε κάθε φορά που το χάνετε. Και ευτυχώς που πάντα κάποιος από σας το χάνει! Και για εσάς που το παίρνετε, χαιρόμαστε κάθε φορά που εισπράττετε τις Ευρωπαϊκές σας καρπαζιές γιατί εκεί το παιχνίδι παίζεται με άλλους όρους και όχι αυτούς που έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι.

Πολύ ασχολήθηκα μαζί σας ... μέρα χαράς σήμερα!

ΥΓ1. Και στα play off θα γίνει της τατιάνας ...

ΥΓ2. Πείτε μου τώρα, για να γυρίσουμε λίγο στα καθ' ημάς, χθες μετά από τέτοια νίκη ήτανε ανάγκη να βγούνε κάποιοι εδώ μέσα σε αυτό το site και να στάξουνε πάλι τη χολή τους; Δηλαδή, μία καλή κουβέντα μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία δεν είχανε να πούνε; Κάτι θετικό που είδανε; Τίποτα;

ΥΓ3. Ας μάθουν ορισμένοι να βλέπουν ποδόσφαιρο. Ναι, τον πέρασε τον Αλέξη 3-4 φορές ο οικοδόμος και ο άλλος. Μήπως περιμένατε να δείτε τον Dani Alves ή τον Glen Johnson με την πρώτη εμφάνιση του παιδιού; Τις επιθετικές αρετές του και την τεχνική του δεν τις είδατε; Έλεος, δηλαδή! Στήριξη στα δικά μας παιδιά, ειδικά όταν κάνουν λάθη, και όχι άλλες μετριότητες ξένων μισθοφόρων.

Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Π.Α.Ο.Κ.άρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...