Άντε πάλι!

Η χριστουγεννιάτικη συμπρωταγωνίστρια της ιστορίας του «μικρού ζωγράφου», η Κωνσταντίνα, ξανακτύπησε σήμερα. Είναι γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος μου προξενεί μία ανακατωσούρα γενικότερα...
Ντίνος Liverpool
Άντε πάλι!

Η χριστουγεννιάτικη συμπρωταγωνίστρια της ιστορίας του «μικρού ζωγράφου», η Κωνσταντίνα, ξανακτύπησε σήμερα. Είναι γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος μου προξενεί μία ανακατωσούρα γενικότερα, όχι τόσο λόγω της μεροληπτικής στάσης αυτών που γράφει (ο Θεός να τα κάνει γραπτά αυτά που γράφει!), αλλά κυρίως λόγω της εμπάθειας με την οποία αναφέρεται στις άλλες ομάδες. Ε, όταν πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ μου γυρνάει τα μυαλά ανάποδα, στην κυριολεξία.

"Κι έχω ακούσει πως όταν ένας μάνατζερ πρότεινε στους Τούρκους τον Βιεϊρίνια, τον οποίο πουλάει ο ΠΑΟΚ για να σωθεί, προσωρινά, οικονομικά, πήρε την απάντηση, «αδελφέ από την Ελλάδα πρώτο στόχο έχουμε τον Φουστέρ..."

Από που το άκουσες ότι προτάθηκε στους Τούρκους; Μπορείς να το πεις και σε μας; Δεν έχεις ακούσει ότι ο Vieirinha, εάν πουληθεί, θα πάει ΜΟΝΟ σε κορυφαίο πρωτάθλημα; Αυτό το «έχω ακούσει» είναι ύψιστη έκφραση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας μετά από διασταυρώσεις στοιχείων, βέβαια. Μιλάμε για ... εγκυρότατο ρεπορτάζ !

Μάλιστα ! Ο ΠΑΟΚ τον πουλάει για να σωθεί ... προσωρινά. Όσο και να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ, εσύ είσαι σίγουρος ότι θα σωθεί προσωρινά. Και μετά θα καταρρεύσει και θα διαλυθεί. Βέβαια ! Φως – φανάρι το πράμα. Ενώ εσύ που χρωστάς 60 εκατομμύρια θα σωθείς! Εμπαθέστατος δημοσιογραφίσκος που έβαλε και τη δική του χροιά με το «προσωρινά» για να αυτοϊκανοποιηθεί ότι ο ΠΑΟΚ καταστρέφεται ότι και να γίνει, τελικά ! Απευθύνεται σε αναγνωστικό κοινό και θέτει ως δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ όπου να 'ναι θα χαθεί (είτε πουλήσει, είτε όχι) σε βαθμό μάλιστα μετά από λίγο να αναρωτιούνται τα πρόβατα: Ακόμα ζει ο ΠΑΟΚ; Εντέχνως τοποθετημένες λέξεις και εκφράσεις με στόχο να δυναμιτίσουν και να προκαλέσουν!

Συγγνώμη, εδώ και 3 χρόνια τώρα, παραμιλάει όλη η Ελλάδα για τον Adelino, τον έχουν δει Ευρωπαϊκές ομάδες, έχει κληθεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας νέων και ανδρών, σκοράρει κατά βούληση στην Ευρώπη και εσύ άκουσες ότι πρώτος στόχος των Τούρκων είναι ο Fuster; Ήθελα να 'ξερα, αυτά τα λέτε μεταξύ σας για να αλληλοπαραμυθιάζεστε; Μήπως ο Fuster είναι πρώτος εφικτός στόχος, διότι ο Vieirinha δεν πωλείται με ποσό μικρότερο της ρήτρας του (15.000.000) σε τουρκική ομάδα ?

Είμαι σίγουρος, βέβαια, ότι από πουθενά δεν άκουσες τίποτα και όλα τα έβγαλες από το μυαλό σου ! Πραγματικά, ήθελα να ήξερα πόσο ερωτευμένος είσαι με τον Vieirinha και πότε θα το ξεπεράσεις. Μεγάλο παιδί είσαι ! Και εάν είναι να μας αφήσεις στην ησυχία μας, ναι ο Fuster είναι καλύτερος. Πολύ καλύτερος! Ησύχασες τώρα; Σκεπάσου όμως γιατί όταν κοιμάσαι ξεσκέπαστος θα πουντιάσεις, φαντασιόπληκτε!

Υπάρχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι, οπαδοί άλλων ομάδων, όπως ο Μένιος Παναθηναϊκόπουλος, που πραγματικά χαίρεσαι να μιλούν για τον ΠΑΟΚ (και για άλλες ομάδες) γιατί μιλούν με ευγένεια και αγάπη και ξέρεις ότι όταν μιλούν για άλλες ομάδες, ως επί το πλείστον, έχουν κάτι καλό να πουν και να εκθειάσουν. Εσύ όμως, όταν μιλάς για άλλους, το κάνεις μόνο για να στάξεις χολή και να πεις κακίες.

Γι' αυτό, σου προτείνω λοιπόν, να ασχοληθείς με την ομαδίτσα σου και με το εμπόριο κουτόχορτου στους οπαδούς της. Το κατέχεις καλά το άθλημα !

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,

ΑΗΤΕ, ΑΗΤΕ, ΔΙΚΕΕΕΦΑΛΕ ... ΟΟΟ-ΟΟΟ !!!

Διαβάστε ακόμη...