Το απόλυτο ξεφτιλίκι!

Τελικά, δεν αρκεί να φτιάξεις ομάδα για να νικάς και τους διαιτητές... πρέπει να νικάς και τους ηθοποιούς!
Ντίνος Liverpool
Το απόλυτο ξεφτιλίκι!

Η ομάδα του ελληνικού δημοσίου, η ε.ο., ήρθε καθαρά για να μην παίξει ποδόσφαιρο. Πώς να παίξουν, άλλωστε, οι δειλοί, τον ΠΑΟΚ στα ίσα; Το είχανε προσχεδιάσει, απλώς περίμεναν την αφορμή. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα! Η αφορμή δόθηκε, μόνο που δεν παίξανε καλά το σενάριο και το όψιμο καρναβαλικό θέατρο έχει αποκαλυφθεί.

Παλεύουν ήδη υποχθόνια να αποφύγουν τους -3 για τα επεισόδια με την κούλα, πράγμα αδύνατον, διότι όλα αναφέρονται αναλυτικά στο φύλλο αγώνα. Παλεύουν, επίσης, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών για όσα έγιναν έξω από τους Ζωσιμάδες, αλλά πάλι δεν έχουν ελπίδες και το ξέρουν αυτό, διότι τέτοια ποινή δεν προβλέπεται από κανένα άρθρο του ΚΑΠ για μικρής έκτασης ζημιές εκτός γηπέδου.

Άρα, τι τους απομένει για να μην πάρει φέτος το πρωτάθλημα η καλύτερη αγωνιστικά ομάδα της χώρας; Ένα εξάποντο (μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών)! Ένας σκηνοθετημένος τραυματισμός είναι η μόνη λύση για να μην το πάρει πρώτιστα ο... «Ρώσος» και δευτερευόντως ό,τι καλύτερο προκύψει και για τη μεγαλύτερη λέρα της Ευρώπης.

Έλληνας είναι, ρε πσταριά... Έλληνας ρωσικής υπηκοότητας, γμ τα μυαλά που κουβαλάτε κι εσείς και όλα τα βοθροκάναλα που κάθε τρεις και λίγο μιλάτε για «Ρώσους», προβάλλοντας επιδεικτικά και προκλητικά την υπηκοότητα και όχι την εθνικότητα του Ιβάν! Όλη η Αθήνα ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ αγαπημένη... αληταράδες!

Ένα σχεδόν ξεδιπλωμένο χαρτάκι τον βρήκε (;) στην αρχή στο μάτι, μετά στο φρύδι, μετά στο χειλάκι και μετά στο μνάκι του... Ναι... η γυναικούλα! Ο καραγκιοζάκος που του έκανε το χαρτί ένα αβαβά και ζαλιζότανε και είχε κεφαλαλγίες ο καημενούλης!

Αμέσως έπεσαν πάνω του ο καραπαπάρας και η «χρυσόμυγα»: «παίρνω την ομάδα και φεύγω, γεια σας». Πόσο θεατρινίσκοι! Καλά, ρε καραγκιόζη, χτυπάς και ζαλίζεσαι και δεν αφήνεις για 20 λεπτά τον γιατρό να σε εξετάσει επειδή φοράει διακριτικά του ΠΑΟΚ; Δηλαδή, γιατί εμένα να μην πάει το μυαλό μου στο τι μπορεί να έγινε μέσα στα αποδυτήρια;

Το φύλλο αγώνα είναι σαφές και καθαρό. Ο διαιτητής δεν είδε, αλλά του μεταφέρθηκε από παράγοντες της ε.ο. ο τραυματισμός. Ο γιατρός του γηπέδου, ορισμένος από τη λίγκα, μιλάει για ασήμαντο μικροτραυματισμό στο άνω χείλος, γεγονός που δεν τον εμποδίζει να ασκήσει τα καθήκοντά του, πράγμα που καταγράφει, ως όφειλε, ο Αρετόπουλος. Παρ' όλα αυτά, τρέχουν μόνοι τους, χωρίς ασθενοφόρο, τον... πολυτραυματία σε ιδιωτική κλινική, χορηγό της ε.ο, για να καθυστερήσουν όσο μπορούν και για να χειραγωγήσουν τη γνωμάτευση!

Όλες οι εξετάσεις καθαρές! Υποκειμενικά συμπτώματα ζάλης και κεφαλαλγίας δεν είναι δυνατόν να ληφθούν υπ' όψην, καθ' ότι δεν είναι ευρήματα καμίας εργαστηριακής εξέτασης!

Βλέπω με μεγάλη χαρά, ομολογουμένως, τον αγώνα που κάνουν όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της πόλης για να καταδείξουν και να ξεσπάσουν αυτό το απόλυτο ξεφτιλίκι. Αυτή το φορά, είμαι μαζί τους! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις και θα δικαιωθούμε.

Είμαι βέβαιος ότι η ΠΑΕ θα συνεργαστεί με τους καλύτερους δικηγόρους για να ξεσκεπαστεί και στις δικαστικές αίθουσες η πλεκτάνη αυτή.

Και από κοντά και ο υπόλοιπος κόσμος του ΠΑΟΚ! Με συμβολικό κλείσιμο αύριο των διοδίων στα Μάλγαρα. Όχι μόνο οι συνδεσμίτες του Κορδελιού, αλλά όλοι όσοι μπορούν. Ο ΠΑΟΚ μας κινδυνεύει από τον ενορχηστρωμένο πόλεμο του υπόδικου «ιπποπόταμου». Δεν είναι δυνατόν να αδιαφορήσει αυτές τις ώρες κανένας που αγαπάει αυτόν τον σύλλογο!

Ή κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ, λόγω διακωμώδησης του αθλήματος και προσχεδιασμένου σεναρίου, είτε μη διεξαγωγής του αγώνα, είτε διακοπής του, δοθείσης ασήμαντης μικροαφορμής (γιατί, είναι βέβαιο ότι και αν ακόμα το παιχνίδι άρχιζε, θα βρίσκανε άλλη αφορμή για το διακόψουν) ή επαναορισμός του παιχνιδιού στη χειρότερη περίπτωση. Οτιδήποτε άλλο είναι άδικο και φαρσοκωμωδία.

Κακοστημένο παραμυθάκι που δεν θα τους βγει! Ο ΠΑΟΚ με τις επτά επερχόμενες συνεχείς νίκες του είναι πρωταθλητής Ελλάδας 2017-18, όσο και εάν δεν μπορούν να το χωνέψουν ορισμένοι και όσο βαριά και αν τους κάτσει! Και ακολουθούν και άλλα πρωταθλήματα, ξεφτιλισμένοι!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΥΓ. Για να μην παρεξηγούμαστε, αναφέρω τον «γαύρο» ως ε.ο., πράγμα που σημαίνει «ελληνική όρκα», προς τιμήν του ευτραφούς πρώην προέδρου της. Καμία σχέση με οργανώσεις και λοιπά. Αυτά θα αποδειχθούν στα δικαστήρια...

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚΑΡΑ μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...