Κλαίνε και οι βράχοι!

Δεν υπάρχουν λόγια, κομπιάζω ακόμα και τώρα που γράφω...
Ντίνος Liverpool
Κλαίνε και οι βράχοι!

Είχα καλή θέα εκεί στην Θ7, το έβλεπα το «θηρίο» να παίρνει αγκαλιά ένα ball boy και γελούσα! Και γκολάρα και χάβαλος! Ε, πού να φανταστώ ποιος ήταν αυτός ο μικρός; Σε λίγο, βέβαια, μαθεύτηκε ότι ο πιτσιρίκος είναι γιος του! Έτσι εξηγείται, είπα από μέσα μου!

Κατάβραδα, είπα να ρίξω μία ματιά για το τι γράφεται για το παιχνίδι. Για να δούμε, είδαν και άλλοι αυτά που είδα εγώ στο γήπεδο και γύρισα σπίτι με μια απίστευτη χαρά, με μία τρομερή διάθεση από την εμφάνιση που είδα; Ένας ΠΑΟΚ, να τον πιεις στο ποτήρι! Κάθε αγωνιστική όλο και καλύτερος! Με διαφορά η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Και βλέπω, λοιπόν, φάτσα-κάρτα τον Φερνάντο να ξεσπάει σε κλάματα σα μικρό παιδί! Πνίγηκα κι εγώ... Αμάν, ρε «βουνό»! Τα ξέχασα όλα! Χαμπάρι δεν είχα πάρει στο γήπεδο...

Στιγμές μοναδικές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει! Στιγμές ανθρώπινες, στιγμές έντονα συναισθηματικές. Ξέσπασμα ψυχής...

Δεν ξέρω, πιθανότατα να ήταν και εκείνο το αυτογκόλ που ποτέ του δεν το είχε χωνέψει... Και ήθελε να το ξεχρεώσει!

Ήδη, βέβαια, το έχει ξεχρεώσει και με το παραπάνω, με την προσφορά του και το πάθος που επιδεικνύει, αλλά ίσως δεν το ήξερε κι ίδιος και ήθελε να το αποδείξει και αλλιώς. Με ένα γκολ!

Ο Βαρέλα που βλέπουμε αυτή τη σεζόν, είναι αλάνθαστος, απροσπέλαστος... πραγματικός «βράχος»! Ο κορυφαίος στόπερ του πρωταθλήματος. Μάλλον, όχι μόνο στόπερ, αλλά και... σέντερ φορ, κατά περίπτωση!

Όταν στον ΠΑΟΚ έχουμε τέτοιους λεβέντες που τα δίνουν όλα για την ομάδα, τότε δεν φοβάμαι τίποτα! Δεν έκανε καλή χρονιά πέρσι, αυτό είναι γεγονός, αλλά φέτος έχει καταθέσει ψυχή και αυτός, όπως και πολλά άλλα παιδιά.

Αυτή ακριβώς είναι η μυστική συνταγή για τον φετινό ΠΑΟΚ: η κατάθεση ψυχής όλων! Παικτών και τεχνικού επιτελείου. Αυτός είναι ο λόγος που το ντάμπλ έχει ήδη πάρει την άγουσα για Θεσσαλονίκη. Κι ας τους αμφισβητήσαμε στην αρχή πολλοί (και ο γράφων, φυσικά)... Πόσο λάθος κάναμε! Πόσο χαίρομαι που δεν μας «άκουσαν»!

Ε, ναι, λοιπόν, κλαίνε και οι βράχοι! Και μαζί τους κλαίνε από χαρά και όσοι χαίρονται που έχουν στην ομάδα τους, βράχους που κλαίνε!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚΑΡΑ μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...