Ε, είσαι τρελός εσύ!

Ούτε μία στο εκατομμύριο να κάνω λάθος! Είσαι τρελός, ρε Ιβάν!
Ντίνος Liverpool
Ε, είσαι τρελός εσύ!

Για μια ακόμα φορά έβαλες βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέδειξες έμπρακτα το πόσο πολύ πονάς αυτήν την ομάδα, το πόσο ψηλά γουστάρεις να την φτάσεις! Εκτόξευσες τις προσδοκίες μας στο ζενίθ και γέμισες με χαμόγελο την καρδιά και την ψυχή του κάθε παοκτσή.

Ρέι, Λεβέκ, Μακ, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο και φυσικά η καψούρα μας, ο μοναδικός, ο δικός μας Αντελίνο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στο σπίτι του, συνθέτουν τον κορμό του νέου ΠΑΟΚ. Του ΠΑΟΚ που με τη δική σου θέληση και αποφασιστικότητα θέριεψε σε τέτοιο βαθμό, ώστε η κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος να φαντάζει στόχος εφικτός και όχι κάποιο απόμακρο όνειρο για ρομαντικούς...

Έχεις όραμα και θέληση. Και το απέδειξες! Και δεν είναι η πρώτη φορά. Όχι μόνο όταν εξοφλούσες τα χρέη, αλλά εδώ και πέντε χρόνια η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη.

Είσαι τρελός!

Αποφασίζεις και ενεργείς με οδηγό το ποντιακό σου πείσμα, τον εγωισμό και το παρορμητικό σου ταπεραμέντο. Δίχως άλλο, ευεργέτης του συλλόγου μας. Οφείλω, σαν οπαδός, να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Από καρδιάς!

Πέρα από το ευχαριστώ, κάνεις και λάθη, όμως Ιβάν. Άθελά σου, πάνω στην προσπάθεια να βοηθήσεις, δεν ξέρω... κάνεις και λάθη, ρε φίλε!

Δεν πιάνονται χεράκι-χεράκι με αυτούς, που, όπως έχει ήδη καταλάβει, περιμένουν στη γωνία για να σε μαχαιρώσουν. Ούτε με αλαφούζους, ούτε με τίγρηδες, ούτε με κανέναν. Λυκοφιλίες! Μόνοι μας είμαστε, Ιβάν! Πάντα μόνοι μας ήμασταν. Φιλίες με ύαινες είναι ετερόκλητες, παράταιρες και αχρείαστες.

Ούτε η πολιτική έχει θέση στον ΠΑΟΚ. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που έχουν σακατέψει τη χώρα και οποιαδήποτε διασύνδεσή τους με την ομάδα μόνο κακό μπορεί να κάνει. Μακριά και όχι αγαπημένα! Με κανέναν τους!

Εσύ κι εγώ είμαστε οπαδοί. Άσχετοι, δηλαδή, με τα καθαρά τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου. Εσύ επιλέγεις τα επιτελεία που θα στελεχώσουν την ομάδα και αφού το ψάξεις καλά και φέρεις στελέχη εγνωσμένης αξίας, οφείλεις να τους δώσεις το χρόνο και τα μέσα να εργαστούν. Εσύ βάζεις τα φράγκα, περιορίζεσαι σε αυτόν το ρόλο και τους αφήνεις να δουλέψουν. Ούτε αχρείαστες παραπανίσιες δηλώσεις, ούτε τίποτα...

Είσαι ηγέτης. Οφείλουν να σε σέβονται. Και ποιοι μιλάνε δηλαδή! Μιλάνε υποτιμητικά οι υπόδικοι για Ρώσους και ρωσικά περίεργα συμφέροντα. Τολμούν και εσκεμμένα αποκρύπτουν την ελληνική σου εθνικότητα σου και τα εκατό κιλά ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑ κάκαλα που κουβαλάς! Σε διαφθείρουν, σε πολεμούν και θα συνεχίσουν να σε πολεμούν.

Βράχος εσύ! Σκίστους τα πρέκια! Έχεις μαζί σου όλους εμάς!

Δεν ξέρω εάν ξέχασα να σου το πω... Είσαι τρελός, ρε Ιβάν!

Ευχαριστούμε... για όλα!

ΥΓ. Να πω ότι δεν συγκινήθηκα με την επιστροφή του Αντελίνο, ψέματα θα πω! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Αντρέ! ΑΡΧΗΓΑΡΑ, γμ την τατιάνα μου... δεν το συζητώ!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου !

Διαβάστε ακόμη...