Κοπρόσκυλα!

Μια ολόκληρη γενιά πέρασε και τώρα διανύουμε τη 2η, που αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα καταπατάει κάθε έννοια ισονομίας στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Ντίνος Liverpool
Κοπρόσκυλα!

Εγκληματικές οργανώσεις που έχουν χτιστεί εις βάρος όλων υπόλοιπων ομάδων είτε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου είτε με προϊόντα υπεξαίρεσης Τραπεζών είτε παράνομων δραστηριοτήτων και ενώ για κάποια εκ των οποίων οι ποινικές ευθύνες αποδόθηκαν σε αυτούς που διετέλεσαν, η ομάδα που επωφελήθηκε από τις παράνομες αυτές δραστηριότητες έμεινε ανέπαφη από οποιαδήποτε τιμωρία! Η εγκληματική αυτή οργάνωση ποτέ δεν σταμάτησε τη δράση της! Το μόνο που αλλάζουν είναι τα πρόσωπα... η δουλειά είναι η ίδια και απαράλλαχτη!

Οι Πούλιοι, οι Φακήδες, οι Βαμβακόπουλοι, οι Καλαθενοί, οι Βαλιάνοι, οι Μπριάκοι, οι Χατζήδες, οι Λαμπρόπουλοι, οι Παπαπέτροι, οι Φινοκαλιώτηδες και φυσικά οι Παπάδες επιστρατεύονται τόσο απροκάλυπτα για να σφάξουν που είναι αδύνατον η περηφάνια του Παοκτσή να αντέξει άλλη μία κατάφορη αδικία.

Όταν σε ένα παιχνίδι το κρεατοσφαιρίδιο αντρικού γεννητικού οργάνου σφυρίζει φάουλ υπέρ σου μόνο όταν δει δρεπάνι, ενώ εις βάρος σου σφυρίζει με υποψία οπτικής επαφής, όταν βλέπει παντού οφσάιντ, δεν τιμωρεί παραβάσεις αποβολής των αντιπάλων, όταν φοράει κόκκινα γυαλιά και δεν βλέπει πέναλτι, τότε πόσο μπορεί να αντέξει ο κόσμος βλέποντας την ομάδα του να κυνηγιέται ανελέητα μέσα στο ίδιο της το σπίτι για μία ακόμη φορά;

Όχι, κ. Υπουργέ! Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί αυτών που έγιναν. Που το οποιοδήποτε αδέκαστο δικαστικό όργανο αποδίδει την μεγαλύτερη ευθύνη στο έγκλημα που διαπράττεται. Εκεί να αναζητήσετε τους υπεύθυνους και όχι στα παιδιά που μη μπορώντας να αντέξουν άλλη μία μαχαιριά αδικίας συλλάβατε χθες! Εσάς όταν μπει ο δολοφόνος στο σπίτι σας θα μείνετε άπραγος; Δεν θα υπερασπιστείτε την ίδια την οικογένειά σας; Ο θυμός ξεχειλίζει το ποτήρι και θολώνει το μυαλό, αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά τα οποία οφείλετε να λάβετε υπ' όψη σας. Δεν φταίνε πάντα οι οπαδοί! Φταίνε και αυτοί που τους εξωθούν στα άκρα!

Ευελπιστώ και είμαι βέβαιος στην αμέριστη βοήθεια της ΠΑΕ στα παιδιά που οι ουσιαστικοί δολοφόνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου ενέπλεξαν στα χθεσινά γεγονότα με την πολιτική του απόλυτου φασίστα μονάρχη που καλλιεργούν εδώ και δεκάδες χρόνια τώρα!

Μία ΠΑΕ που χθες όφειλε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το γήπεδο! Μετά τα ειρωνικά χειροκροτήματα εις βάρος του κορακιού και του πστγαυρου, τα «πέ-πέ-πέ-να-λτι», τα «κό-κό-κό-κι-νη» ήρθε και το πέναλτι μαρς που δεν έδωσε το γιουσουφάκι του χοντρού και ο κόσμος απαιτούσε την αποχώρηση της ομάδας! Δηλαδή, μάς έκαναν και χάρη που ξαναβγήκαν οι πέντε(!) σωματοφύλακες; Ήταν και πέντε χθες – τρομάρα τους - για να βλέπουν καλύτερα! Κοπρόσκυλα!

Όχι, κύριοι! Ο ηγέτης οφείλει να αντιληφθεί ότι έπεται χειρότερη ζημία για την ομάδα και να περισώσει ότι μπορεί! Δεν ήθελε δα και μεγάλη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβεις ότι παιχνίδι με κόσμο στο γήπεδο δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει! Δεν διαβάζεις και βουλωμένο γράμμα! Παίρνεις την ομάδα και φεύγεις, το σταματάς εδώ και πληρώνεις τις συνέπειες της πράξης σου, διότι μόνο έτσι αποφεύγεις τα χειρότερα! Μίας πράξης, όμως, που ενώ έχει, φυσικά, συνέπειες, από την άλλη σε κάνει ηθικά υπερήφανο και το κυριότερο η διακοπή γίνεται με υπαιτιότητα της ομάδας και όχι του κόσμου, γεγονός που περιορίζεται σε χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών. Τώρα οι συνέπειες θα είναι σίγουρα μεγαλύτερες...

Και ίσως δεν χρειαζόταν καν να φτάσουμε στο '88 για να τους αφήσεις και να φύγεις και ας πάνε να βάλουν όλους τους τίτλους μαζί στα οπίσθιά τους! Οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τον Παπά! Ήρθε σε διατεταγμένη υπηρεσία, κάτι ήταν εμφανέστατο από πρώτο 20λεπτο!

Τέτοιες διαιτησίες, βέβαια, μόνο να ενώσουν και να συσπειρώσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ μπορούν. Διότι έτσι αντιλαμβάνεται κανένας ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της ομάδας και δεν προσπαθεί να ανακαλύπτει άλλους στόχους!

Όχι στη ρεβάνς, καταγγελία στην UEFA και αμέριστη βοήθεια στα παιδιά που έμπλεξαν χθες επειδή αγαπούν το σύλλογό μας και δεν γουστάρουν κανένα καραγκιοζάκο και καμία μαριονέτα του συστήματος να τους τσαλακώνει την περηφάνια! Αναστολή και όχι τιμωρία! Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι!

Αι σιχτίρ, αληταράδες!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚΑΡΑ μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...