Χειροκρότημα στη γριά; Γιατί;;;

Δεν έφτανε η πίκρα της ήττας στην Τούμπα από την γριά, ήρθε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Θάνο και ένα ακόμη γεγονός να με αφήσει παγωτό, με όλη τη σημασία της λέξης!!!
Daimon4 Daimon4
Χειροκρότημα στη γριά; Γιατί;;;

Ο κόσμος -όχι όλοι αλλά και ουκ ολίγοι- που βρισκόταν στα επίσημα, χειροκρότησε την ομάδα της ΑΕ Ποντίων Ηρακλή την ώρα που έφευγε για τα αποδυτήρια! Είναι η 2η συνεχόμενη φορά (προηγήθηκε αυτή με τον Νιόνιο), που είδα ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Και αναρωτιέμαι: Τόσο πολύ τους άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξαν κάποιοι Σαραμάντες, Ζιαμπάρηδες, Μπουκουβάλες, Καρασαλίδες, Κυριακίδηδες, Τσιλιανίδηδες, Πουρτουλίδηδες κτλ; Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Δεν λέω να πηγαίναμε στο άλλο άκρο της ρίψης αντικειμένων (καταδικαστέο 100%), αλλά μια παγερά αδιάφορη στάση έφτανε και περίσσευε!

Τόσο πολύ γοητεύτηκαν κάποιοι από τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, τα φούστικα φάουλ μέσα στο ματς και γενικά το παιχνίδι της γριάς; Να χειροκροτήσω μια ΟΜΑΔΑ που έρχεται παίζει την μπάλα της και παίρνει αποτέλεσμα, το καταλαβαίνω! Αλλά τη σημερινή γριά;;; Ίσως είναι σημεία των καιρών και της πολυσυζητημένης αλλαγής στο DNA μας! Θέλω δε θέλω πρέπει πλέον να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πως σαν γεγονός έχει αρχίσει και υφίσταται! Τα όσα είδαμε με τα μάτια μας είναι αδιάψευστος μάρτυρας!!! 

Να μην ξεχάσουν οι ίδιοι να χειροκροτήσουν το σκουλήκι (όταν έρθει η ώρα του), τον γάβρο, τον βάζελο και γενικά όποιον παίρνει αποτέλεσμα στην Τούμπα! Όπως εξάλλου μάς χειροκροτούν και αυτοί στα γήπεδά τους!

Μόλις πριν λίγες ώρες διαβάσαμε τι έγινε στη Μίκρα! Και σήμερα χειροκρότημα στη γριά, πολύ καλά το πάμε...

Υ.Γ Ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ του Μυστακίδη, αυτός που αλλοίωσε ως ένα βαθμό το αποτέλεσμα, ας καθίσει να ξαναδεί τη φάση και αν έχει ίχνος τσίπας ας κρεμάσει το σημαιάκι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στις εθνικές γιορτές, ο ξεφτυλισμένος! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...