Υπάρχει διάθεση;

H εικόνα της ομάδας εδώ και αρκετές εβδομάδες προβληματίζει... Η Τούμπα έχει αδειάσει σε μεγάλο βαθμό και αυτό δεν είναι τυχαίο!
Daimon4 Daimon4
Υπάρχει διάθεση;

Με εξαίρεση το διπλό στη Βεστφαλία, και κάποια ακόμη παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δεν πείθει. Πολλά προβλήματα στην ανάπυτυξη και μια αμυντική λειτουργία που δεν είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Διαβάζω δηλώσεις παικτών πως το κύπελλο και η 2η θέση είναι οι μεγάλοι φετινοί στόχοι... Στο ίδιο μήκος κύματος και οι διοικούντες (παλιότεροι και νεότεροι)!

Εύλογη η απορία: Με το υπάρχον ρόστερ και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, πόσο εφικτοί είναι αμφότεροι οι στόχοι που ξεκάθαρα τέθηκαν; Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάξω το γιατί ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αυτήν την μετριότατη έως κακή εικόνα, άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να το δουν, αλλά εστιάζω στο πώς μπορεί να αλλάξει! 

Μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, οι θέσεις στις οποίες πονάει η ομάδα είναι ορατές σε όλους και πλέον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δω τη διάθεση που υπάρχει στους διοικούντες να μπαλώσουν προβλήματα και καταστάσεις. Γιατί αν δούμε να συμβαίνει ότι και πέρσι την αντίστοιχη περίοδο που ο Δικέφαλος έχασε χρυσή ευκαιρία για το κάτι παραπάνω, τότε θα πιστέψω πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει ούτε φέτος κάτι...

Πέρσι, περίπου τέτοιες μέρες ήρθαν στην Τούμπα ο Νομπόα, ο Κόστα και ο ... Παπαγιανόπουλος, με τους δύο πρώτους να ενσωματώνονται στην ομάδα όταν το τρένο είχε αρχίσει να χάνεται! Το +5 που μάς γέμισε ελπίδες εξανεμίστηκε πολύ γρήγορα για πολλούς λόγους, κάποιοι από τους οποίους δεν ήταν καθαρά αγωνιστικοί.

Το θέμα είναι τι γίνεται φέτος! Και αυτό θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες ... Μέχρι τότε, για πολλοστή φορά υπομονή! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...