Προσοχή στους ... μέντορες!

Μια ακόμη -τραβηγμένη από τα μαλλιά- κίνηση της ΠΑΕ δείχνει να μην ολοκληρώνεται (ευτυχώς για μένα) λίγο πριν αποτελέσει γεγονός...
Daimon4 Daimon4
Προσοχή στους ... μέντορες!

Αναφέρομαι φυσικά στην πρόσληψη Κάκου, το όνομα του οποίου απασχόλησε (και απασχολεί ακόμη) όλους όσους παρακολουθούμε την ομάδα. Είναι δεδομένο  πως αν δεν υπήρχε η δυναμική αντίδραση των οργανωμένων ο εν λόγω κύριος θα ήταν ήδη στέλεχος της ομάδας, μιας ομάδας την οποία όσο ήταν εν ενεργεία κοράκι, δεν παρέλειπε κάθε φορά που την έβρισκε μπροστά του να προκαλεί με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του!

Και κάποιοι λοιπόν ΜΕΣΑ στον ΠΑΟΚ, σκέφτηκαν πως η πρόσληψή του θα ήταν εξαιρετική κίνηση για τον Δκέφαλο! Μάλλον αυτός/οί που τον πρότειναν δεν είχαν προβλήματα με τη φωνή τους την επόμενη των αγώνων του ΠΑΟΚ με ρέφερι τον Κάκο! Ή ίσως η μνήμη τους σταματάει στους τελευταίους 2-3 μήνες!!!

Να δεχτώ αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό πως ο Ιβάν θέλει να έρχονται στον ΠΑΟΚ οι καλύτεροι στον τομέα τους, αλλά ας έρθει ένας να μου αποδείξει πως ο Κάκος -για τη θέση που προτάθηκε- είναι ο καλύτερος! Ποιος τον είδε και τι δείγματα γραφής έχει δώσει; Απολύτως κανένα! Σκέφτομαι λοιπόν πως εδώ υπάρχει "παιχνίδι". Όπως παιχνίδι υπήρχε όταν κάποιος/οι τον έπεισαν τον Σαββίδη και έκανε κοινές εμφανίσεις με τον πρόεδρο του βάζελου, μιας ομάδας που μόνο δεινά έχει προκαλέσει στον ΠΑΟΚ! 

Θεωρώ ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι δίπλα στον μεγαλομέτοχο ζουν και κινούνται τέτοια άτομα, τα οποία τον πληροφορούν μέσα από το δικό τους πρίσμα, του μεταφέρουν απόψεις που απέχουν χιλιόμετρα από το ΠΑΟΚτσήδικο DNA και δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να φέρουν και πάλι στην Τούμπα την γκρίνια και την εσωστρέφεια που βιώσαμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με ανάλογες κινήσεις!

Για έναν άνθρωπο που δεν είναι γνώστης της ασπρόμαυρης ιστορίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχει κοντά του φωνές που έχουν γνώση και άποψη για κάποια πράγματα και θα φροντίσουν να τα μεταφέρουν σωστά, χωρίς να προκαλέσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις! Από τέτοιες χορτάσαμε και όλοι μας αντιληφθήκαμε πως μόνο ζημία προέκυψε για τον σύλλογο! 

Πριν το κόλλημα στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ο Κάκος, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο αθηναϊκής εφημερίδας, νωρίτερα αυτοπροτάθηκε και αλλού, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση από συγκεκριμένη αθηναϊκή ομάδα...

  

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...